Με την δύναμη της ΨΗΦΟΥ Σας θα γίνει το ΟΡΑΜΑ Πραγματικότητα

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Με την δύναμη της ΨΗΦΟΥ  Σας θα γίνει το ΟΡΑΜΑ Πραγματικότητα

Αλίντα Βασιλική Γεωργιάδου

Από το 1979 κατοικώ στο Ψυχικό και από το 1990 στην Φιλοθέη.

Μαθήτρια της σχολής Ουρσουλινών Ψυχικού και στη συνέχεια Αρσακείου Ψυχικού από όπου και απεφοίτησα με άριστα. Πτυχιούχος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου της Ρώμης /La Sapienza/ με βαθμό πτυχίου άριστα.

Παρακολούθησα μαθήματα στο μεταπτυχιακό τμήμα του «Restaurio dei Monumenti» Αναστήλωση Μνημείων στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου ασχολήθηκα ανελλιπώς ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ΤΕΕ, της επιτροπής Ενάσκησης Αρχιτεκτονικού Ελέγχου.του Δ.Σ. ΣΕΠΙ Σύνδεσμος Επιστημόνων Ιταλικών Πανεπιστημίων,

Αντιπρόεδρος της επιτροπής Περιβάλλοντος του Δήμου και μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού /Παράθυρο/ του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Ιδρυτικό Μέλος του Ροταριανού Ομίλου /Κηφισιά – Πολιτεία/.

Μέλος της επιτροπής Υποτροφιών /Fund Drive/του Κολλεγίου Αθηνών.

Κάτοχος διπλωμάτων Αγγλικής, Γαλλικής και Ιταλικής γλώσσας.

Με το νέο νομοθετικό πλαίσιο του Κλεισθένη, παρέχεται Αυτονομία στα Κοινοτικά Συμβούλια και είναι μια εξαίρετη ευκαιρία για τα προάστια μας να αποκτήσουν  δική τους Φωνή απέναντι στην Κεντρική Δημοτική Διοίκηση.

Τα Κοινοτικά συμβούλια δεν περιορίζονται μόνο σε εισηγήσεις προς την Δημοτική αρχή με γνώμονα τις ανάγκες της Κοινότητας αλλά αποφασίζουν σε ποια έργα και δράσεις θα διοχετεύουν τα αποκλειστικά για την Κοινότητα κονδύλια των Κεντρικών Αυτοτελών πόρων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του με τον νέο νόμο,  εκλέγονται με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο και σε άλλη κάλπη, διαφορετική  από τα Δημαρχιακά ψηφοδέλτια. Με δεδομένο το ξεχωριστό ψηφοδέλτιο των Κοινοτικών Συμβούλων, σε ξεχωριστή κάλπη μπορεί κάποιος να ψηφίσει ακόμα και ανεξάρτητα από την Δημοκρατικό συνδυασμό.

Συμμετέχω λοιπόν στα κοινά ως έμπειρος Αρχιτέκτονας επιθυμώντας να συμβάλλω με τις γνώσεις μου, θεωρητικές και πρακτικές, στην δημιουργία ενός έμπειρου και αποτελεσματικού Κοινοτικού Συμβουλίου, που θα έχει την δυνατότητα με πλούσιες ιδέες και προτάσεις, στα πλαίσια της θεσμικής πραγματικότητας, να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον Πολίτη, την Κοινότητα, τον Δήμο του.

Επιθυμία μου η ανιδιοτελής προσφορά στην κοινωνία και τα Δημοτικά δρώμενα, με μια διοίκηση ανοιχτή στην κοινωνία των Πολιτών πού θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί τους.

Η ευθύνη είναι μεγάλη και χρειάζεται την ενεργό συμμετοχή όλων μας.

ΑΛΙΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

Επικοινωνία

email:alindageo@gmail.com

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις