Η ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΞΕΝΙΑ) ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΝΗ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Η ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΞΕΝΙΑ) ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΝΗ

ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (Ξένια)

Υποψήφια Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού

με τον συνδυασμό του Δημήτρη Γαλάνη

«ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ»

 

 

 

 

Η ΣΙΓΑΛΑ Πολυξένη (Ξένια) του Αντωνίου Σιγάλα και της Στυλιανής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο N. Ψυχικό όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως πτυχιούχος οδοντοτεχνίτης, είναι έγγαμη και μητέρα 2 παιδιών. Έχει δε μετάσχει σε διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Υπουργείου Παιδείας (πληροφορικής, στατιστικής, οργάνωσης γραφείου κ.α.).

Επιθυμία της είναι να συνεισφέρει και αυτή ουσιαστικά σε μια συλλογική θετική προσπάθεια, με στόχο την Ποιότητα, την Αξιοπρέπεια και τον Πολιτισμό στην ζωή μας.

Για ένα Δήμο ανθρώπινο, φιλόξενο, δημιουργικό και ταυτόχρονα, πολιτισμικό, φιλικό, αισιόδοξο.

Δίκαιο, ταυτόχρονα όμως και ανταγωνιστικό.

Ένα Προάστιο που θα δημιουργεί και παρέχει ευκαιρίες.,  που επιδιώκει να πάρει δυναμικά την θέση που του αξίζει.

Ένα Προάστιο που θέλει να ξεφύγει από την γραφειοκρατία και τους «αποστειρωμένους» μηχανισμούς που «αφυδατώνουν» την παραγωγικότητα.

Το ζήτημα έχει ήδη τεθεί: «Θα εξακολουθούμε να ζούμε σε ένα «προάστιο», γερασμένο, βρώμικο, χωρίς ζωή ή όλοι μαζί με τον συνδυασμό μας, το «ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ»  και με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Γαλάνη,  θα αγωνιστούμε, να αλλάξουμε την κατάσταση?»

Η απάντηση είναι μια: Το χρωστάμε στα παιδιά μας να παρέλθει η παρακμάζουσα, υφιστάμενη κατάσταση.

Φίλες και φίλοι,

Θα σας θέσω τους προβληματισμούς μου σχετικά με την επείγουσα αναγκαιότητα αλλαγής της λειτουργίας της Διοίκησης του Δήμου μας, με σκοπό όχι μόνο την επιβίωση του Δήμου, σε ένα μέλλον που γίνεται όλο και πιο πιεστικό, σε ένα περιβάλλον που γίνεται όλο και πιο εχθρικό μέσω μιας λειτουργίας που να βασίζεται σε αλλαγή φιλοσοφίας, πολιτικών, δράσης.

Πολιτική σημαίνει επιλογή. Αλλά οι επιλογές χωρίς γνώση ή βάση συμφέροντος, γέμισαν το προάστιο μας με σοβαρά προβλήματα.

Ο καθένας μας, όσο και αν φαίνεται ασήμαντος, είναι ένα ζωντανό κομμάτι αυτού του ίδιου του τόπου. Όλοι μπορούμε να έχουμε τους ρόλους μας, αρκεί να βρούμε και να αναγνωρίσουμε, ότι τα πιο επείγοντα προβλήματα είναι οι ελεύθεροι χώροι, η επένδυση στην παιδεία και τον πολιτισμό, η ηχορύπανση, η αισθητική ρύπανση, οι ηλικιωμένοι, οι νέοι, οι γυναίκες, οι ασθενείς ομάδες, η ψυχική υγεία και πρωτίστως η ασφάλεια.

Χρειάζεται ενθάρρυνση για συμμετοχή στα δρώμενα του τόπου. Σκέφτομαι και δρω στην γειτονιά μου, στην περιοχή μου, για μια ελπίδα – ένα καλύτερο αύριο.

Για εκείνους που πιστεύουν πως η ιστορία αυτού του τόπου έχει τελειώσει, για εμένα, μόλις αρχίζει.

Όλοι μαζί μπορούμε να συντελέσουμε σε μια νέα μετάβαση σε μια πιο ορθολογική και δημοκρατική συμμετοχή στα δρώμενα του τόπου μας.

Ευελπιστώ ότι θα με βοηθήσετε να συμβάλλω προς τούτο.

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις