Ο Λιάπης Βασίλης με τον Δημήτρη Γαλάνη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ο Λιάπης Βασίλης με τον Δημήτρη Γαλάνη

Λιάπης Βασίλειος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φιλόθεης-Ψυχικού,

Δημοτικής Ενότητας Νέου Ψυχικού

 «Προάστιο Πρότυπο»

 

 

Δέχθηκα την πρόταση του κυρίου Γαλάνη να συμμετέχω και εγώ στις εκλογές με τον συνδυασμό «Προάστιο Πρότυπο», γιατί κατάλαβα ότι ήταν το πρόσωπο που θα έδινε λύσεις στα προβλήματα της κοινότητας του Νέου Ψυχικού, και των άλλων δυο κοινοτήτων μας.

Ειδικότερα η κοινότητα Νέου Ψυχικού εδώ και μια δεκαετία περίπου, όχι απλά έχει παραγκωνιστεί από την πλήρη αδιαφορία της δημοτικής αρχής, αλλά έχει αφεθεί στην τύχη της σε όλα τα θέματα.

Το πρόγραμμα του συνδυασμού μας δημοσιοποιήθηκε, ενημερώθηκε ο κόσμος και δείχνοντας μεγάλη εμπιστοσύνη και ενθουσιασμό στον υποψήφιο δημάρχο μας κ. Γαλάνη, προχωράμε όλοι μαζί. Είμαστε στη τελική ευθεία για τη νίκη.

Για εμάς τους κατοίκους του Νέου Ψυχικού είναι ήδη ο δήμαρχος μας, είναι ο άνθρωπος που μαζί θα προχωρήσουμε, όχι μόνο για να λύσουμε τις μεγάλες εκκρεμότητες που δημιουργήθηκαν τόσα χρόνια, όχι μόνο να ευθυγραμμίσουμε το μεγάλο πισωγύρισμα που είχαμε σαν δήμος, με όραμα και με διάθεση να διαμορφώσουμε, να αναπτύξουμε και να δώσουμε στο δήμο μας την εικόνα που θα έπρεπε να έχει.

Το πρόγραμμα του συνδυασμού μας αποσκοπεί στην καλή λειτουργία όλων αυτών που ήταν αναμενόμενο να λειτουργούν σωστά αλλά δεν έγινε ποτέ εδώ και δέκα χρόνια, όπως τα σχολεία μας, οτιδήποτε σχετικά με το πολιτισμό, το αθλητικό κέντρο και τα κτήρια που έχει στη κατοχή του ο δήμος και δεν εκμεταλλεύτηκε.

Δε νιώθουμε πλέον ασφαλείς ούτε στους δρόμους μας ούτε στα σπίτια μας. Η δε πλατείες μας εκτός από παραμελημένες έχουν γίνει και εστίες θορύβου τη νύχτα. Παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας προς τη δημοτική αρχή υπήρξε πλήρης αδιαφορία.

Έχοντας πίστη στις αξίες, στις αρχές , στις ικανότητες, στο λόγο, στο πρόγραμμα και στο όραμα του Δημήτρη Γαλάνη, του υποψήφιου δημάρχου με το συνδυασμό «Προάστιο Πρότυπο» καλούμεθα όλοι μαζί να τον στηρίξουμε για να προχωρήσουμε στη συνέχεια να υλοποιήσουμε όλα αυτά που ο κάθε ένας από εμάς  θέλει και επιθυμεί.

Όλα αυτά που δέκα χρόνια τώρα μας λείπουνε.

Η πίστη του κόσμου στο πρόσωπο του Δημήτρη Γαλάνη είναι φανερή στο παλμό που υπάρχει στις συγκεντρώσεις στις πλατείες μας.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις