Με αγάπη και όραμα για το Ψυχικό

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Με αγάπη και όραμα για το Ψυχικό

 

Δανιήλ Ιωάννης του Παναγιώτη

Υποψήφιος Kοινοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ψυχικού

Παντελής Ξυριδάκης

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

 

 

 

Μερικά χρόνια πριν ζήτησα να συμμετέχω ως εθελοντής σε μια πολιτιστική δράση του Δήμου. Αυτό ήταν! Η αίσθηση της προσφοράς ήταν μοναδική! Από εκείνη τη μέρα ο εθελοντισμός μπήκε δυναμικά στη ζωή μου και κατά συνέπεια άρχισα να ενδιαφέρομαι ουσιαστικά για όλα όσα συνέβαιναν στην πόλη μου και κυρίως να βλέπω, να ακούω και να νιώθω τις πραγματικές ανάγκες του Ψυχικού. Αυτό με οδήγησε στην απόφαση να βάλω υποψηφιότητα για μέλος του Τοπικού συμβουλίου Ψυχικού ώστε να συμμετέχω ενεργά και σε καθημερινή βάση στη διαμόρφωση και στη λήψη αποφάσεων. Έτσι θα μπορώ να προσφέρω περισσότερα σε όλους τους τομείς και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Βασικές μου προτεραιότητες είναι η προστασία του περιβάλλοντος και της οικιστικής φυσιογνωμίας του Ψυχικού, η ασφάλεια, η υγεία  και η άμεση εξυπηρέτηση του δημότη και η επίλυση των προβλημάτων, η φροντίδα των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, η καλαίσθητη ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων, η καθαριότητα, η εξασφάλιση ευκαιριών ποιοτικής απασχόλησης του ελεύθερου χρόνου  των πολιτών και η φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Το γεγονός ότι αυτές είναι και οι βασικές προτεραιότητες του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών» και του Δημάρχου Παντελή Ξυριδάκη  ήταν αρκετό για να θέλω να συμπορευτώ μαζί τους. Η ως τώρα πορεία τους στο τιμόνι του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού έχει αποδείξει έμπρακτα ότι έχει σχέδιο και όραμα και κυρίως γνωρίζει πώς να το κάνει πράξη.

Ζητώ την ψήφο σας γιατί θέλω να συνεισφέρω ενεργά στον Δήμο μας εκπροσωπώντας  την γενιά μου, ώστε να παραμείνει το Ψυχικό μια  πόλη που ξεχωρίζει.

Δανιήλ Ιωάννης του Παναγιώτη

Υποψήφιος Kοινοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ψυχικού

Παντελής Ξυριδάκης

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ο Γιάννης Δανιήλ γεννήθηκε  και μένει στο Ψυχικό. Αποφοίτησε από το Λύκειο του Ψυχικού. Είναι 25 ετών, εργάζεται σε εταιρεία εκτυπώσεων κι έχει ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Ιστορίας στο Deree College. Έχει συμμετάσχει ως εθελοντής σε διάφορες δράσεις του Δήμου . Ενδιαφέροντά του είναι, ο αθλητισμός, η οινογνωσία, οι  πολεμικές τέχνες,  το διάβασμα, η μουσική, τα ταξίδια και η ιστορική έρευνα. Συνεργάστηκε στην έρευνα για τη συγγραφή του βιβλίου «90 χρόνια Νέο Ψυχικό, η ιστορία μας»

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις