Αξίζουμε ένα Προάστιο πραγματικά Πρότυπο!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Αξίζουμε ένα Προάστιο πραγματικά Πρότυπο!

Μαρία Χριστίνα Παλαιολόγου

(Πολιτικός Επιστήμων – Οικονομολόγος MSc)

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης – Ψυχικού

με τον Συνδυασμό Προάστιο Πρότυπο

Υποψήφιος Δημάρχος Δημήτρης Γαλάνης

 

 

 

Γεννήθηκα στο Ψυχικό όπου και κατοικώ. Αποφοίτησα από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών Ψυχικού. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση, στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχω Μεταπτυχιακό Τίτλο στις Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ομιλώ άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά & Ρωσικα. Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Ερευνητικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχοντας εκπονήσει αρκετές έρευνες και δημοσιεύσεις. Από τα παιδικά χρόνια ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ). Είμαι ενεργό μέλος στις εθελοντικές ομάδες Special Olympics και Άλμα Ζωής. Η εργασιακή μου εμπειρία ξεκίνησε παράλληλα με τις σπουδές μου τόσο στον Ιδιωτικό τομέα όσο και σε Οργανισμούς του ευρύτερου Δημοσίου τομέα. (Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, Ναυτιλία, Διμερείς Σχέσεις πολιτιστικά προγράμματα Ελλάδας – Ρωσίας). Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την Φωτογραφία (2η θέση Διαγωνισμού Ευρωπαϊκής Επιτροπής 2014, τελική κατάταξη “National Geographic travel photographer 2018”).

Απο το έτος 2015 έως και φέτος ήμουν μέλος της Επιτροπής Εθελοντισμού του Δήμου μας συμμετέχοντας ενεργά στην οργάνωση & εκτέλεση των ποικίλων δράσεων Κοινωνικής προσφοράς (Ημερίδες, Δράσεις Περιβάλλοντος Κοινωνικής ευαισθητοποίησης, Συλλογή τροφίμων Ρουχισμού, Δράσεις Κοινωνικού Παντοπωλείου).

Σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές και κατόπιν ωρίμου σκέψης, συστρατεύομαι με τον Συνδυασμό ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη. Το «Προάστιο Πρότυπο» πρόκειται για μια νέα, δυνατή ομάδα με  φρέσκιες ιδέες και διάθεση προσφοράς, στην οποία συμμετέχουν στελέχη διαφόρων επαγγελματικών τομέων και ειδικοτήτων με κοινό στόχο και σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον Δήμο μας.

Προσωπικά ορμώμενη από την βαθιά μου πίστη στην ιδέα και τις αξίες του Εθελοντισμού σε συνδυασμό με την θέλησή μου να συμβάλλω στην βελτίωση της καθημερινής ζωής των συμπολιτών του Δήμου μας ζητώ την στήριξη, την δική σας, προκειμένου να συνεχίσω να προσφέρω ουσιαστικά στον Δήμο στον οποίο έχω γεννηθεί, ζω και αγαπώ. Στηρίξτε με, μέσω της ψήφου σας, ώστε να συμμετέχω και εγώ στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ώστε να επιλυθούν ζωτικά ζητήματα της καθημερινότητας μας, που μας απασχολούν όλους, ως κατοίκους του ενιαίου μας Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού και τα οποία εάν είχαν επιλυθεί όλα αυτά τα χρόνια, θα είχε γίνει ήδη η ζωή όλων μας πιο εύκολη και προσιτή.

Αξίζει να δούμε επιτέλους τον Δήμο μας,  ένα πραγματικό Προάστιο Πρότυπο!
«Ορμώμενη από την βαθιά μου πίστη στην ιδέα του Εθελοντισμού σε συνδυασμό με την θέληση μου να συμβάλλω στην βελτίωση της καθημερινής ζωής των συμπολιτών του Δήμου μας, ζητώ την στήριξη σας ώστε να συμμετέχω και εγώ στην προσπάθεια μας να κάνουμε την πόλη μας ένα ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ»
Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις