Για την πόλη που αξίζει να ζεις,αξίζει να συμμετέχεις ενεργά …

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Για την πόλη που αξίζει να ζεις, αξίζει να συμμετέχεις ενεργά …

 

Παλτζόγλου Ευφημία-Ελένη (Εβελίνα)

Πρόεδρος τοπικής Κοινότητας Ψυχικού

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλός Φιλοθέης – Ψυχικού

με το συνδυασμό “Συμμαχία Πολιτών”

 

 

 

 

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στο Ψυχικό από το 1983. Ολοκλήρωσα τις πτυχιακές και μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας. Εργάζομαι σε διοικητική θέση στον χώρο της προσχολικής αγωγής. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά.

Σε νεαρή ηλικία το ενδιαφέρον μου για τα κοινά και τον τόπο μου, σε συνδυασμό με την έντονη επιθυμία για προσφορά και εθελοντισμό, με οδήγησαν στην ενεργή συμμετοχή στα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Από το 2010 μέχρι και το 2014, διετέλεσα Τοπική Σύμβουλος Ψυχικού και ανέλαβα καθήκοντα αντιπροέδρου της Επιτροπής Εθελοντισμού, μέλους ΔΣ της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ., καθώς επίσης συντόνισα διαφόρων ειδών κοινωφελείς δράσεις και εκδηλώσεις.

Από το 2014 μέχρι και σήμερα, είμαι Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας του Ψυχικού. Παράλληλα, παραμένω αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εθελοντισμού και είμαι ενεργό μέλος στην Επιτροπή Νεότητας.

Στην πενταετή θητεία μου ως Πρόεδρος, υπήρξα αποδέκτης των θεμάτων που απασχόλησαν τους δημότες μας. Μοιράστηκα μαζί τους προβληματισμούς, ανταλλάξαμε ιδέες, προγραμματίσαμε το αύριο όπως θα το θέλαμε για εμάς και τα παιδιά μας. Συμμερίστηκα την άμεση και αποτελεσματική ικανοποίηση ζητημάτων όπως καθαριότητα, ανακύκλωση, τεχνικά θέματα και κοινωνική αλληλεγγύη, συνειδητοποιώντας την ανάγκη για διατήρηση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.

Εκπροσωπώντας και σήμερα την γενιά μου, οπλισμένη με εμπειρία και γνώση, ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να συνεχίσω να συμμετέχω ακόμα πιο ενεργά, από τη θέση, πλέον, της Δημοτικής Συμβούλου.

Ζητώ να είμαι η επιλογή σας με σκοπό να δυναμώσω ακόμα περισσότερο τη φωνή μας και τη φωνή της νέας γενιάς στην πόλη μας.

Επιλεγόμαστε για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Για να βρίσκουμε εφικτές λύσεις σε προβλήματα και προβληματισμούς. Επιλεγόμαστε για να συνεχίσουν τα παιδιά μας να ζουν περήφανα στον τόπο τους! 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις