ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ με γνώμονα το όραμα και τη δημιουργία

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ με γνώμονα το όραμα και τη δημιουργία

 

Κούκος Γρηγόριος

 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φιλοθέης-Ψυχικού

Με το συνδυασμό «Ενωμένη Δημαρχία Πολιτών»

Και υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Κανελλάκη

 

 

 

Η δημιουργία πρώτη μου προτεραιότητα

Μένω με τη οικογένειά μου στο Νέο Ψυχικό 15 χρόνια. Είμαι πρώτη φορά υποψήφιος για Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου μας, με τον Νίκο Κανελλάκη.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Εργατοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγεία και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, πρώην Σ.Ε.Υ.Π.ΤΕΙ. Αθήνας. Ως μετεκπαίδευση έχω συμμετάσχει σε πρόγραμμα εκπαίδευσης εργοθεραπευτών για παιδιά με κινητικά προβλήματα, επιχορηγούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Έχω εργαστεί αρκετά χρόνια με άτομα με ειδικές ικανότητες, ειδικά με παιδιά. Τώρα εργάζομαι ως στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας. Λόγω της ευαισθησίας μου για τα παιδιά, ασχολήθηκα ενεργά με τα κοινά του Δήμου μας, ως μέλος Διοικητικών Συμβουλίων στις σχολικές μονάδες της Δημοτικής Κοινότητας του Νέου Ψυχικού, 2ο Δημοτικό και 1ο Γυμνάσιο. Επίσης συμμετείχα ενεργά στην Ένωση Γονέων του Δήμου μας ως εκλεγμένο μέλος. Όσον αφορά στο 2ο Δημοτικό, υπήρξα Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων επί σειρά ετών, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό, σε πολλές  ποιοτικές εκδηλώσεις, σε κατασκευές και σε αναβαθμίσεις το χώρο του σχολείου μας. Το ίδιο έπραξα και ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων επί σειρά ετών στο 1ο Γυμνάσιο του Νέου Ψυχικού, δίπλα σε κάθε πρόβλημα των νεαρών μαθητών ακόμα και έξω από το σχολείο. Όπου με χρειάστηκαν ήμουν δίπλα με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Αναφορικά με τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας, συνεργαζόμενος και με άλλους εξαίρετους γονείς, άφησα πλούσιο έργο πίσω μου στοχεύοντας πάντα στο συμφέρον των μαθητών.

Με τον Νίκο Κανελλάκη συνεργαστήκαμε χρόνια για τα σχολεία του Νέου Ψυχικού. Ο Νίκος ως εκλεγμένο μέλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κι εγώ ως μέλος των συλλόγων γονέων.

Ο Νίκος Κανελλάκης είναι ένας άνθρωπος δημιουργικός, οργανωτικός, οικογενειάρχης, με καθαρή συνείδηση και ξεκάθαρο όραμα για τον Δήμο μας.

Διεκδικώ και ζητώ την ψήφο σας και δεσμεύομαι να εργαστώ για το συλλογικό καλό – γιατί αυτό με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο, ΤΟ ΕΜΕΙΣ και ΟΧΙ ΤΟ ΕΓΩ – για ένα σύγχρονο Δήμο, μια πόλη η οποία θα αποτελεί παράδειγμα για όλη τη χώρα!

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις