Η νέα γενιά έχει να προσφέρει πολλά

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Μίνα Μελισσουργού

 

 

Ένα νέο κορίτσι γεμάτο ιδέες και όνειρα

 

 

 

 

 

 

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Παραμένοντας σταθερή στην άποψή μου ότι ο πολιτικός δεν είναι επάγγελμα, προτιμώ να παρουσιάζω τον εαυτό μου ως ένα νέο κορίτσι που σίγουρα δεν είναι πολιτικός , αλλά έχει ιδέες και πολλή όρεξη να προσφέρει στο Προάστιο που γεννήθηκε και ζει.

Η «διαδικασία» του να θέσεις υποψηφιότητα έχει έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα για εμένα προσωπικά και θα εξηγήσω παρακάτω το γιατί.

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ποια είναι η Μίνα και πώς έφτασε εδώ που βρίσκεται σήμερα.

Ο παππούς μου  έλεγε ότι η ζωή δεν χωρίζεται σε τίποτα παραπάνω από φάσεις: Σε φάσεις, εν ολίγοις,  που χρειάστηκαν για να φτάσω μέχρι εδώ που βρίσκομαι σήμερα.  Σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής έχω πάντα δίπλα μου την οικογένειά μου, που της είμαι απόλυτα ευγνώμων, για όλα όσα έχει κάνει για εμένα. Μου έχει προσφέρει πολλά και έχει ανεχτεί ακόμη περισσότερα.

Μια φάση για εμένα ήταν και το σχολείο μου. Ήταν ο Χρήστος και η Ζωή Γείτονα, πρόσωπα κλειδιά για τη μετέπειτα εξέλιξη της ζωής μου. Η αμέσως επόμενη φάση ήταν το πανεπιστήμιο του Kingston στο Λονδίνο, όπου σπούδασα Business & Management και με προετοίμασε για το αμέσως επόμενο. Στη συνέχεια είχα την τιμή να δουλέψω για το σχολείο μου, όπου για εμένα υπήρξε σχολείο ζωής.

Στην παρούσα φάση της ζωής μου δουλεύω στο «The Ranch», ένα υπέροχο θεματικό πάρκο και τη μεγαλύτερη παιδική κατασκήνωση στην Ελλάδα, όπου και διαχειρίζομαι το Sales & Operation Management. Η Άννυ και ο Δημήτρης Σκούρας, οι ιδιοκτήτες του, έχουν οπλιστεί με ιδιαίτερη κατανόηση το συγκεκριμένο διάστημα, που τρέχω ασταμάτητα για το Προάστιο Πρότυπο.

Πώς όμως  πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά; Ο Δημήτρης Γαλάνης είναι αγαπημένος φίλος της οικογένειάς μας . Στις 23/11/2017 το μήνυμά μου προς το Δημήτρη Γαλάνη ήταν: «Μελλοντικέ μας Δήμαρχε!! Θέλω να συνδράμω στην προσπάθειά σου, είναι κάτι που το ήθελα, συνεχίζω να το επιθυμώ και με ενδιαφέρει πολύ». Κάπως έτσι από το 2017 φτάσαμε στο 2019, στο σήμερα, όπου σας γράφω αυτή την επιστολή και στο αύριο, στις 26 Μαΐου, όπου όλοι μαζί θα ζητήσουμε την ψήφο σας.

Καθημερινά ο χρόνος μου μοιράζεται μεταξύ της σημαντικής για εμένα προσωπικής επαγγελματικής εξέλιξης και της ήσυχης και αθόρυβης ενασχόλησής μου με το Συνδυασμό, θεωρώντας αυτονόητο πως αυτό θα συνεχίσω να κάνω και την επόμενη μέρα. Όταν με τη δική σας εμπιστοσύνη, γίνουμε Δημοτική Αρχή.

Είμαστε μια ομάδα 62 ατόμων και όπως όλοι καλά γνωρίζουμε, κάποιοι θα περάσουν στην επόμενη φάση, κάποιοι όχι… εγώ πάντως αισθάνομαι πως η φιλία που γεννήθηκε ανάμεσά στους υποψηφίους αυτού του Συνδυασμού είναι αυτή που θα μας μείνει σίγουρα, γιατί τα αποτελέσματα της έχουν ήδη κριθεί.

Κλείνοντας, να σας εξηγήσω τι σημαίνει ΤΕΝΚ,  που μου «δίδαξε» η συνυποψήφιά μου, Νάνσυ Μαλλέρου, και το οποίο σημαίνει ουσιαστικά «τι έχω να κερδίσω». Εγώ σαν Μίνα έχω να κερδίσω αυτοαναγνώριση και εμπειρίες μέσα από την προσφορά μου στο Προάστιό μας, φιλίες ζωής, καθώς και μια καθαρή συνείδηση όταν η γενιά μου γυρνάει την πλάτη της απέναντι στα θέματα που αφορούν τα κοινά και αναζητά – δυστυχώς-  την τύχη της εκτός της χώρας μας. Μπορεί να φανεί- ίσως-  εγωιστικό αλλά ό,τι κάνω, το κάνω πρώτα από όλα για εμένα, για να μπορώ να πω στον εαυτό μου ότι προσπάθησα και πάλεψα για το καλύτερο.

Πάντα μου άρεσε να διαχωρίζω τη θέση μου απέναντι στο σύνηθες και αυτός είναι και ο λόγος που στα 25 μου έχω προσπαθήσει να κάνω όσα περισσότερα πράγματα μπορώ, δουλεύοντας σκληρά. Γιατί να μην κάνω το ίδιο και για το Προάστιό μας; Αν όλοι αντιμετώπιζαν τα προβλήματα του Προαστίου μας σαν να ήταν δικά τους, οι λύσεις θα ήταν πιο άμεσες και ουσιαστικές. Το Προάστιο μας είναι η επέκταση του σπιτιού μας…και θα παλέψω για αυτό με όλο μου το είναι!!

Αυτή είμαι εγώ, αυτή είναι η Μίνα. Εύχομαι να στηρίξετε την προσπάθειά μας, στο να κάνουμε τον Δήμο μας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, το Προάστιο Πρότυπο που αξίζει σε όλους μας.

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις