Για ένα προάστιο πρότυπο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Για ένα προάστιο πρότυπο

«Τα μαθητικά μου χρόνια τα πέρασα στην Φιλοθέη φοιτώντας στην Ιόνιο Σχολή ενώ από το 1991 κατοικώ στο Π Ψυχικό με τον σύζυγό μου Αναστάση Γαβριηλίδη και τα τρία μας παιδιά.

 Σπούδασα οικονομικά και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Μ Phil από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Εργάστηκα για 25 συνεχή έτη στον τραπεζικό τομέα σε θέσεις ευθύνης σε ποικίλους τομείς ενώ τα τελευταία χρόνια υπήρξα διευθύντρια κεντρικού καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο κέντρο της Αθήνας.

Στα χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα αξιοποίησα τις γνώσεις μου, εμπλούτισα τις εμπειρίες μου, δοκίμασα τις αντοχές μου και διαμόρφωσα τις δεξιότητες και δυνατότητές μου. Έμαθα να διαχειρίζομαι δύσκολες καταστάσεις και προβλήματα, να βρίσκω λύσεις, να θέτω στόχους και να τους υλοποιώ.  Με την ολοκλήρωση της σταδιοδρομίας μου στον επαγγελματικό στίβο, νιώθω γεμάτη και έτοιμη, να αναμετρηθώ με νέες προκλήσεις στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού, κ. Δημήτρη Γαλάνη τον οποίο γνωρίζω απο παλιά. Εκτιμώ το ήθος του, την ευγένειά του και το πάθος που επιδεικνύει για την προάσπιση και την αναβάθμιση του προαστίου μας.

 Η προσφορά εθελοντικής εργασίας με επικεφαλής έναν αξιόλογο άνθρωπο και σε συνεργασία με μία εξαιρετικά δυναμική και ταλαντούχα ομάδα, όπως αυτή που έχουμε σχηματίσει όλοι εμείς οι συνυποψήφιοι στο «Προάστιο – Πρότυπο», με κινητοποιεί και με ενθουσιάζει. Σήμερα, αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό δηλώνω παρούσα με διαθέσιμο χρόνο και πνεύμα εθελοντισμού, για να δραστηριοποιηθώ ουσιαστικά στην υλοποίηση των κοινών μας στόχων για το προάστιο στο οποίο επιλέξαμε να ζούμε, για ένα προάστιο πρότυπο:

  Η προστασία και η αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος,  η ασφάλεια όλων μας, ο εκσυγχρονισμός των δημοσίων σχολείων στον βαθμό της αρμοδιότητας του δήμου μας, η ορθή και διαρκής συντήρηση των δημοσίων κτηρίων και των κλειστών και ανοιχτών χώρων, η καθαριότητα όλων των δημοσίων χώρων, η ανάπτυξη πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων, η μείωση των αντικειμενικών αξιών για όλες τις κατοικίες του δήμου μας και κυρίως η διατήρηση του χαρακτήρα του δήμου μας, ως αμιγούς κατοικίας, με την παύση της λειτουργίας οποιασδήποτε επιβαρυντικής για τον χαρακτήρα του προαστίου μας εμπορικής δραστηριότητας, αποτελούν πρωταρχικούς μου στόχους, για την υλοποίηση των οποίων δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ ακαταπόνητα, έως ότου επιτευχθούν». 

Βασιλική (Βάκη) Σακελλαροπούλου Γαβριηλίδου
Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας
Παλαιού Ψυχικού

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις