Όλοι μαζί δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Όλοι μαζί δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο!

Ο καθένας από εμάς, βλέπει τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια και όλοι μαζί, δημιουργούμε το αύριο. Η φιλοδοξία μου για ένα ομορφότερο αύριο, είναι το «καύσιμο» που έχω επιλέξει και με παρακινεί να θέλω να συμβάλλω στην δημιουργία του!

Ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου το έχω περάσει και το περνώ ακόμη με τους νέους της πόλης μας ως προπονητής στο μπάσκετ και ως αρχηγός στην κατασκήνωση του Δήμου μας. Βλέπω τον κόσμο και το μέλλον με τα δικά τους μάτια που θέλουν πάντα κάτι καλύτερο, ένα αύριο ομορφότερο. Οι σκέψεις, τα όνειρα, οι αγωνίες και οι προβληματισμοί τους αποτελούν για μένα την κινητήριο δύναμη να συμμετέχω στις εκλογές. Να συμβάλλω και εγώ με τον τρόπο μου στην δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για αυτούς αλλά και για εμάς.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάζομαι στον Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού. Ζω τον Δήμο μας στην καθημερινότητα μου και σε πολλούς τομείς. Γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου μας. Έχω την θέληση να συμβάλλω στην επίλυσή τους και στην καλυτέρευση της καθημερινότητας μας.

Γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

Το πλάνο της επόμενης 4ετιας που σας γνωστοποίησε ο δήμαρχος μας, Παντελής Ξυριδάκης, ασχολείται με μείζονα θέματα, καθώς δίνει και δυνατότητες διατήρησης και βελτίωσης των αρχών και θεμελίων του υπέροχου δήμου μας. Ανυπομονώ λοιπόν και εγώ με την σειρά μου να συμβάλλω στην εξέλιξη αυτού. Εμείς έχουμε την δυνατότητα! Η ψήφος η δική σας θα καθορίσει το αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη και θα προσπαθώ πάντα να είμαι αντάξιος αυτών. Με όρεξη, καλοσύνη και πίστη, μπορούμε να πάμε παντού!

«Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψουμε το μέλλον, είναι να το δημιουργήσουμε!»

Με σεβασμό λοιπόν, ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας!!

Με εκτίμηση
Λευτέρης Παπαμιχαήλ
Πτυχιούχος Εξελικτικής Ψυχολογία του Παιδιού.
Μέλος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ.
Πτυχιούχος Προπονητικής Καλαθοσφαίρισης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φιλοθέης-Ψυχικού
Μαζί δημιουργούμε το μέλλον μας.
Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις