Για να γίνει η Φιλοθέη μας καλύτερη!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Για να γίνει η Φιλοθέη μας καλύτερη!

Ζαφειροπούλου – Σαρρή Περσεφόνη-Άλκηστις (Πέννυ)

Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Φιλοθέης

με το συνδυασμό «Προάστιο Πρότυπο»

και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Γαλάνη

 

 

 

«Συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και διεκδικώ μια θέση στο Τοπικό Συμβούλιο της Φιλοθέης».

Η Πέννυ Σαρρή έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Γενεύη. Εργάστηκε δεκαέξι χρόνια στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας ως υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Σαρρή και έχουν δύο παιδιά.

«Ζω στην Φιλοθέη από πολύ νεαρή ηλικία. Εδώ παντρεύτηκα και μεγάλωσα τα δυο παιδιά μου. Είμαι δοτικός σαν άνθρωπος και μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με τα κοινά».

Μετά την επιτυχημένη της επαγγελματική πορεία και αφού μεγάλωσαν τα παιδιά της είναι έτοιμη να δώσει όλη της την ενέργεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και προς όφελος της Φιλοθέης.

«Είμαι πρόθυμη να βοηθήσω και να προσφέρω ό,τι μπορώ για να γίνει καλύτερη η Φιλοθέη μας. Και θα το πετύχουμε σίγουρα με τον Δημήτρη Γαλάνη τον οποίο πιστεύω ακράδαντα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ακέραιο, όπου τα λόγια του συνάδουν με τις πράξεις του, έχει όρεξη για δουλειά και δημιουργία, αγαπάει και τα τρία προάστια, είναι αποτελεσματικός με ό,τι καταπιάνεται. Πιστεύω ότι μαζί θα καταφέρουμε να κάνουμε την Φιλοθέη ένα Προάστιο Πρότυπο».

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις