Ανοιχτή επιστολή προς τους δημότες

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ανοιχτή επιστολή προς τους δημότες

Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη

Δημοτική Σύμβουλος-Δικηγόρος

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης-Ψυχικού

με το συνδυασμό «Προάστιο Πρότυπο»

και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Γαλάνη

 

 

Αγαπητοί  συμπολίτες,

Όλ’ αυτά τα χρόνια, έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης. Με τιμάτε ιδιαιτέρως με την ψήφο σας και από την πλευρά μου προσπαθώ να σας εκπροσωπώ επάξια στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στις Δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ, με επικεφαλής τον άξιο συνάδελφό μου, δικηγόρο, ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΝΗ, Δημοτικό Σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο.

Ο στόχος αυτής της δημοτικής παράταξης την οποία δημιουργήσαμε, είναι να εργαστούμε για να κάνουμε τον Δήμο μας Πρότυπο.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για την σημερινή του κατάσταση και την καθημερινή υποβάθμιση του επιπέδου της ζωής μας.

Τα τελευταία χρόνια έγιναν ελάχιστα πράγματα, κι αυτά κυρίως σε επίπεδο διαχείρισης. Λείπει ο προγραμματισμός, η σοβαρότητα και η συνέπεια. Λείπει αυτό που λέμε μεράκι.

Αυτή δεν είναι μόνο η δική μου γνώμη. Το συζητούν όλοι οι συμπολίτες μας. Εδώ και καιρό, στην επικοινωνία μου με τους δημότες διαπιστώνω, ότι στην πλειοψηφία τους συγκλίνουν στην άποψη, ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος δεν έχει τίποτα πλέον να προσφέρει.

Το γνωρίζει και ο ίδιος, γι’ αυτό αναζήτησε ως σανίδα σωτηρίας τους μέχρι χτες αντιπάλους του…

Με αυτά τα δεδομένα, αρκετοί συνάδελφοι στο Δημοτικό Συμβούλιο, από διαφορετικές  παρατάξεις, κρίναμε ότι η μόνη στάση ευθύνης είναι να συσπειρωθούμε γύρω από ένα πρόσωπο που πραγματικά μπορεί να δώσει λύσεις, να κερδίσει τις εκλογές και στη συνέχεια να δώσει στον Δήμο μας τη ώθηση που έχει ανάγκη.

Πεποίθησή μου είναι ότι ο Δημήτρης Γαλάνης είναι ο Δήμαρχος στον οποίο οφείλουμε να εμπιστευθούμε τον Δήμο μας για την επόμενη μέρα.

Τον γνωρίζω καλά και είμαι σίγουρη ότι με την οργανωτικότητα και την εντιμότητα που τον διακρίνει μπορεί θα γίνει ο καλύτερος Δήμαρχος που είχαμε ποτέ.

Είναι επιτυχημένος δικηγόρος και υπήρξε εξαιρετικά αποτελεσματικός Αντιδήμαρχος, αφού ως Αντιδήμαρχος Δημοτικής Διοίκησης έφερε με επιτυχία και σε σύντομο χρόνο εις πέρας την συνένωση των 3 Δήμων το 2010, που πράγματι ήταν «βελούδινη» και στη συνέχεια οργάνωσε υποδειγματικά την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, που έχει τόσα πολλά προσφέρει στους δημότες μας που το χρειάζονται. Τέλος είναι αυτός που μπήκε μπροστά στην μάχη για να κλείσει το παράνομο ξενοδοχείο στο Ψυχικό, ενώ η απερχόμενη Δημοτική Αρχή εθελοτυφλούσε και έκανε εκπρόθεσμες ενστάσεις για το θεαθήναι…

Και μόνον αυτά, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία του ως Δημάρχου.

Επιπλέον, η παράταξη που έφτιαξε έχει εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό. Στελέχη με σοβαρή εμπειρία στα Δημοτικά πράγματα αλλά και συμπολίτες μας που για πρώτη φορά αποφασίζουν να συμμετέχουν στην προσπάθεια για ένα ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Μπορούμε να προφυλάξουμε τη φυσιογνωμία του Προαστίου μας και να το προστατεύσουμε από απαγορευμένες χρήσεις.

Μπορούμε να έχουμε υποδειγματικά φροντισμένους κοινόχρηστους χώρους.

Μπορούμε να έχουμε σύγχρονη Δημοτική Διοίκηση.

Για να γίνουν αυτά δεν χρειάζονται απαραιτήτως μεγάλα κονδύλια. Χρειάζεται απόφαση και δουλειά.

Σας προσκαλώ, να παρακολουθήσετε την προσπάθειά μας και τον προεκλογικό διάλογο και να συμμετέχετε.

Να παρατηρήσετε γύρω σας και να αναρωτηθείτε, αν πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από την σημερινή κατάσταση του Δήμου μας:

Από την κατάσταση στον Φάρο, από την εγκατάλειψη του Πικιώνη, από τους αφρόντιστους κοινόχρηστους χώρους,  από τα αδιάβατα πεζοδρόμιά μας εν έτει 2019, από τον ελλιπέστατο φωτισμό και στις τρεις γειτονιές, από την ελλιπή καθαριότητα και την πρωτόγονη ανακύκλωση… από την ελλιπή σας ενημέρωση μέσω των πανάκριβων εντύπων που προβάλλουν μόνο αυτό που επικοινωνιακά υπηρετεί τον στόχο της επανεκλογής, αντί να έχουμε όπως όλοι οι Δήμοι που σέβονται τους Δημότες τους, δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αν αναρωτηθείτε για όλ’ αυτά είμαι σίγουρη, ότι θα αποφασίσετε να μας στηρίξετε για να δουλέψουμε.

Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις