Κάθε αλλαγή, μια νέα Αρχή

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Κάθε αλλαγή, μια νέα Αρχή

Μερόπη Γραμμένου – Μπάρδη

Σύμβουλος Κοινότητας Νέου Ψυχικού

Υποψήφια Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού

με το Προάστιο Πρότυπο

και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Γαλάνη

 

Μετά από 9 συναπτά έτη παρουσίας μου μέσω της συμμετοχής μου στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας του Νέου Ψυχικού, αποφάσισα να συμμετάσχω εκ νέου στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, με τον συνδυασμό ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ δίπλα στον Δημήτρη Γαλάνη.

Το 2010, από τη θέση του μέλους του Τοπικού Συμβουλίου στην Κοινότητα Νέου Ψυχικού, πίστευα πως η νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», μέσω των νέων οργάνων λειτουργίας και διοίκησης με τις διευρυμένες τους αρμοδιότητες, θα μου έδινε την δυνατότητα να προσφέρω στον τόπο μου και στους συνδημότες μου υπηρεσίες που θα βελτίωναν από την πρώτη στιγμή την καθημερινότητά του.

Ο κόσμος μας ψήφισε, ο νόμος μας όρισε να έχουμε άποψη για τον τόπο μας, το Νέο Ψυχικό, τουλάχιστον γνωμοδοτικά. Δυστυχώς η δεύτερη τετραετία αποδείχτηκε αναποτελεσματική.

Το πάλεψα πολύ, με απόψεις που πολλές φορές διέφεραν από αυτές της παράταξης με την οποία εκλέχθηκα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Νέου Ψυχικού. Δεν ακούστηκα και δεν ακουστήκαμε ποτέ.

Σήμερα έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε δυο δρόμους αυτόν της παραίτησης ή τον άλλον της συμμετοχής. Μετά από πολλή σκέψη και σεβασμό σε εσάς και στην εμπειρία που έχω αποκτήσει συμμετέχω σε ένα νέο σχήμα με αρχηγό τον Δημήτρη Γαλάνη. Ο Δημήτρης Γαλάνης υπήρξε για μένα ένας άψογος συνεργάτης ως αντιδήμαρχος και ήταν το έργο του οποίου με ενέπνευσε να κατέβω στις εκλογές τις προηγούμενες. Γιατί ουσιαστικά το 2014 δώσαμε όλοι μια πίστωση χρόνου για να εγκλιματιστούμε στις νέες συνθήκες του Καλλλικράτη. Και ήταν ο Δημήτρης Γαλάνης που έκανε την βελούδινη συνένωση των τριών Κοινοτήτων μοναδικό έργο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής την πρώτη της θητεία.

Σήμερα έχω την εμπειρία, γνωρίζω τα θέματα του Νέου Ψυχικού και έχω δουλέψει για αυτά. Σας καλώ να συστρατευτείτε μαζί μας να κάνουμε το προάστιό μας πρότυπο.

Γιατί το προάστιο που σήμερα ζούμε δεν μας αξίζει!

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις