ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ  ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ  ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

Ο Σύλλογος των Καθηγητών και η μαθητική κοινότητα του  Λυκείου  Νέου  Ψυχικού ευχόμαστε  θερμά συγχαρητήρια στον Διευθυντή του σχολείου μας και Διδάκτορα Φιλοσοφίας κύριο  Γιώργο Ηλιόπουλο, ο οποίος μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης θητείας στο Λύκειο Νέου Ψυχικού καλείται να αναλάβει  υπηρεσία σε μόνιμη θέση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ως Διδάσκων στο Τμήμα Φιλοσοφίας.

Τον αποχαιρετούμε με λύπη, γιατί αποχωριζόμαστε όχι απλώς έναν ικανό Διευθυντή αλλά έναν εξαίρετο επιστήμονα, συνεργάτη και κυρίως έναν εξαίρετο άνθρωπο. Τα δύο χρόνια της θητείας του αγκάλιασε το σχολείο μας και το ανέδειξε ακόμη περισσότερο, στοχεύοντας σε ένα δημιουργικό και καινοτόμο σχολείο που θα υπερβαίνει τις παραδοσιακές  πρακτικές. Το σύνθημά του για ένα ανοικτό και ελκυστικό σχολείο έγινε σύνθημα όλων μας, προωθώντας δράσεις και προγράμματα που όχι μόνον ήταν πηγή χαράς και δημιουργίας  για τους μαθητές, αλλά αποτέλεσαν και γέφυρες μεταξύ Σχολείου και τοπικής Κοινωνίας. Πέτυχε, δε, στηρίζοντας ολόψυχα μαθητές και καθηγητές, να χαρίσουμε στο σχολείο μας νέες σημαντικές διακρίσεις, συνεχίζοντας  έτσι την παράδοση ετών.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος ήταν κυρίως η ήρεμη δύναμη του σχολείου, αντιμετωπίζοντας τις όποιες δυσκολίες εν τη γενέσει τους μέσα σε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα που έχουμε δημιουργήσει στο Σύλλογό μας.

Κι όπως γράφει ο ποιητής μας Οδυσσέας Ελύτης:

«Και στις πέτρες μέσα τράβηξε κλωστές κι απ’ τα σπλάχνα της γης ανέβασε σχιστόλιθο ένα γύρο σ’ όλη την πλαγιά την πλατιά, στερέωσε σκαλοπάτια εκεί μόνος, απίθωσε κρήνες λευκές μαρμάρινες, μύλους ανέμων, τρούλους ρόδινους μικρούς….»

Κύριε Διευθυντά,

Όλοι μας, καθηγητές, γονείς, μαθητές,

Σας ευχόμαστε ολόψυχα πρόοδο στην ακαδημαϊκή σας πορεία και κυρίως  οικογενειακή και προσωπική ευτυχία!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις