Για να παράγεις έργο, πρέπει να αγωνιστείς!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Για να παράγεις έργο, πρέπει να αγωνιστείς!

 

Χύτα-Αμιράλη Σταυρούλα(Ρούλα)

Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Νέου Ψυχικού

με το συνδυασμό “Προάστιο Πρότυπο

και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Γαλάνη

 

 

Γεννήθηκα το 1972 στην Γερμανία , από γονείς μετανάστες και κατοικώ στο Νέο Ψυχικό εδώ και 20 χρόνια, όταν παντρεύτηκα με τον σύζυγο μου που είναι γέννημα θρέμμα Νεοψυχικιώτης

Σπούδασα Νοσηλευτική και Διοίκηση Γραμματέων σε ιδιωτική σχολή. Γνωρίζω αγγλικά, υπολογιστές και είμαι μέλος σε φιλοζωικές εταιρίες προασπίζοντας τα δικαιώματα των αδέσποτων ζώων.

Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα στο χώρο της υγείας από νεαρή για 14 χρόνια και τα τελευταία 12 χρόνια, εργάζομαι σαν νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Αγάπησα από την πρώτη στιγμή το προάστιο μας, γιατί σε αυτό βρήκα τα στοιχεία που έψαχνα για να κάνω οικογένεια και να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Σήμερα το Νέο Ψυχικό κοντεύει να  χάσει την ταυτότητά του ενώ τα τελευταία χρόνια, ακόμα και πριν την συνένωση των Δήμων, κάποιο έργο δεν βλέπω να έχει γίνει.  Παράλληλα τίποτα δεν θυμίζει στο Νέο Ψυχικό, το προάστιο που ξέραμε. Φοβάμαι ότι συνηθίζουμε την εικόνα της παραμέλησης και της ψιλοσυντήρησης και θα ξεχάσουμε σιγά σιγά τα καλοσυντηρημένα παρτέρια μας και το ολοένα αυξανόμενο πράσινο, την ποιότητα υπηρεσιών στην καθαριότητα, στην ανακύκλωση.

Για να παράγει κάποιος έργο, θα πρέπει πρώτα να αγωνιστεί. Για αυτό και εγώ προτίθεμαι να κάνω την «διαφορά» στο προάστιό μου. Να θέσω τις προτάσεις μου, τις σκέψεις μου ενώπιων σας αλλά πάνω από όλα να αγωνιστώ! Γιατί έτσι έχω μάθει χρόνια τώρα από την δουλειά μου.

Η αγάπη μου για τον άνθρωπο, το ενδιαφέρον μου για τα κοινά και η έμφυτη επιθυμία μου να ασχολούμαι και να συνεισφέρω στην βελτίωση του προαστίου μας το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει υποβαθμιστεί, με έκαναν να δεχτώ με μεγάλη χαρά την τιμητική πρόσκληση που μου έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ, να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό του «ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ»

Από την πρώτη στιγμή εκτίμησα την ειλικρίνεια και το όραμα που έχει για την πόλη μας και πιστεύω ότι εάν εκλεγεί , θα παλέψει για να ξαναγίνει ο τόπος μας ξανά «ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ».

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις