Γιατί κατεβαίνω υποψήφιος

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Γιατί κατεβαίνω υποψήφιος

 

Λευτέρης Παπαμιχαήλ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φιλοθέης-Ψυχικού

με το συνδυασμό “Συμμαχία Πολιτών”

 

 

 

Η υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος σημαίνει ότι θες να βοηθήσεις τη μικρή κοινωνία που σε περιβάλει, τη γειτονιά στην οποία ζεις. Να κάνεις πράγματα για να διευκολύνεις την καθημερινότητα των ανθρώπων που συναντάς στο δρόμο σου. Η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει ότι δεν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου αλλά και τους συμπολίτες σου. Πιστεύω ότι είναι καθήκον όλων μας.

Η οικογένειά μου ζει στο Δήμο μας από το 1954!

Θα  συνεχίσω να ζω εδώ που κατοικώ, στο Νέο Ψυχικό (στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού), εδώ που γεννήθηκα, εδώ που μεγάλωσα και πήγα σχολείο, κοντά στα αδέλφια μου και τους γονείς μου. Ακόμα και η δουλειά μου είναι στο Νέο Ψυχικό.

Θα είμαι παρών για ότι χρειάζεται ο καθένας από εσάς, για να ενημερώνομαι και να μάχομαι για τις ανάγκες σας, για να μεταφέρω τους όποιους προβληματισμούς σας εκεί που θα τους ακούσουν!

Πιστεύω στη διαδικασία της συμμετοχικότητας – και της ενεργού συμμετοχής του Πολίτη στα κοινά, που αποτελεί βασική αρχή της Δημοκρατίας.

Γιατί κατεβαίνω υποψήφιος με τη «Συμμαχία Πολιτών και τον Δήμαρχο Παντελή Ξυριδάκη

Επέλεξα για δεύτερη φορά το συγκεκριμένο συνδυασμό γιατί έχει αποδείξει εμπράκτως ότι τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και γιατί είναι η παράταξη που μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα τα συμφέροντα τον συνδημοτών μας στο δημοτικό συμβούλιο και όχι μόνο.

Γιατί, με αγώνες και καθημερινή προσπάθεια σε διάφορους τομείς για τον καθένα ξεχωριστά,  με τόλμη, πίστη, δύναμη και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα καλύτερα.

Γιατί συνεχίζουμε να δυναμώνουμε τη συμμαχία μας σε συνεργασία με τους πολίτες του Δήμου μας. Ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας.

Γιατί έγιναν έργα σε κάθε γειτονιά του Δήμου μας. Και θα συνεχίσουν να γίνονται, διότι υπάρχουν νέες ιδέες, νέες πρωτοποριακές προτάσεις, όρεξη για δουλειά και διάθεση για προσφορά.

Μπορώ να προσφέρω. Ζητώ την ψήφο σας με μεγάλο σεβασμό!! Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου, έτσι ώστε να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην καθημερινή προσπάθεια για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης και την αναβάθμιση της καθημερινότητας σε κάθε γειτονιά, όπως έκανα μέχρι τώρα, είτε σαν coach όλων των παιδιών, είτε σαν αρχηγός της κατασκήνωσης του Δήμου μας όλα αυτά τα χρόνια, με υπευθυνότητα και αγάπη προς τα παιδιά και τους γονείς τους, καθώς και στην μπάντα του Δήμου, χτυπώντας δυνατά την Grand Casa! Έχω πολύ όρεξη. Έχω πολύ αγάπη!

Πιστέψτε με!

Με εκτίμηση,

Λευτέρης Παπαμιχαήλ.

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις