Βιβλιοπαρουσίαση

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Βιβλιοπαρουσίαση

Το βιβλιοπωλείο  ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ, η Ελένη Νικολέλη (Δημ. Βασιλείου 1 & Λ. Κηφισίας, Νέο Ψυχικό, τηλ:2106777854) και οι Εκδόσεις «Διόπτρα», διοργανώνουν και σας προσκαλούν στη βιβλιοπαρουσίαση του καινούργιου βιβλίου της  Ελένης Γαληνού, με τίτλο «Αιώνιοι Ψίθυροι».

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει  το  Σάββατο 11 Μαΐου 2019 και ώρα 12:00, στο χώρο του βιβλιοπωλείου.

Το μυθιστόρημα σχετίζεται με το θρύλο της Δούκισσας της Πλακεντίας, με τον λήσταρχο Νταβέλη και τις υπόγειες στοές. Αληθεύουν όλα αυτά; Υπήρξε πράγματι εραστής της;
Μήπως τελικά αυτό που τους έδενε ήταν μια σχέση πιο περίπλοκη και μυστηριώδης; Η μοίρα παρασύρει τους ήρωες σε έναν καταιγισμό ακραίων καταστάσεων και ο έρωτας, πιο πεισματάρης από ποτέ, δίνει τη δική του μεγαλειώδη μάχη. Ζωές, σχέσεις και ισορροπίες ανατρέπονται. Μυστικά έρχονται στο φως κι ένα μικρό παιδί βρίσκεται στα χέρια αδίστακτων ανθρώπων – μέσο για να πετύχουν τους σκοτεινούς σκοπούς τους.

Η  Ελένη Γαληνού έχει σπουδάσει γραφικές τέχνες και διακοσμητική και έχει φιλοτεχνήσει σειρές χιουμοριστικών σκίτσων για περιοδικά. Ασχολείται με την ποίηση, τη  ζωγραφική και τη στιχουργική και τα τελευταία χρόνια με τη λογοτεχνία. Είναι μέλος της Πανελλήνιας ένωσης Λογοτεχνών και αυτό είναι το 6ο μυθιστόρημά της.

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες της και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις