Το αρνί την πλήρωσε

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Το αρνί την πλήρωσε

Γράφει ο Νίκος Μενεμενόγλου

Συνέβη και αυτό. Αρνί μαζί με την σούβλα, κατέληξαν σε κάδο σκουπιδιών στην Φιλοθέη.

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα,  έφτασαν σε κεντρικό σημείο της Φιλοθέης, ύστερα από τηλεφώνημα κατοίκου που κατήγγειλε ότι ένας γείτονας του, πέταξε ολόκληρο το αρνί μαζί με την σούβλα σε κάδο ανακύκλωσης.

Ο καταγγέλλων, ενημέρωσε τον γείτονα ότι αυτό απαγορεύεται να το κάνει για λόγους δημόσιας υγείας, καθότι το μισοψημένο κρέας θα «τραβήξει» τα ζώα και θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα. Ειδικά από τα μη δεσποζόμενα που μεταφέρουν αρρώστιες. Ο γείτονας φανερά εκνευρισμένος, τον έβρισε χυδαία και μάλιστα τον απείλησε με χειροδικία. Παράλληλα, ετοίμασε την οικογένεια του για να φύγουν και να πάνε σε κάποιο εστιατόριο να φάνε εκεί, εφόσον το αρνί δεν… πέτυχε!

Ο καταγγέλλων, βλέποντας ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, κάλεσε την αστυνομία να παρέμβει.

Όταν έφτασε η αστυνομία, συνάντησε τον υπαίτιο αυτής της κατάστασης να έχει μπει στο αυτοκίνητο και να είναι έτοιμος να φύγει. Στην συνέχεια αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των αστυνομικών. Στο τέλος συνελήφθηκε  με βίαιο τρόπο και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα με πολλαπλές κατηγορίες.

Λόγω της ημέρας, το αρνί δεν θα μπορούσε να παραμείνει στον κάδο απορριμμάτων και έτσι ο γείτονας που έκανε την καταγγελία, το έβγαλε από εκεί και το τεμάχισε βάζοντας το σε διπλές σακούλες σκουπιδιών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αρνί έδειχνε πολύ σωστά ψημένο.

Ο δράστης ομολόγησε ότι ήταν πολύ εκνευρισμένος γιατί η γυναίκα του είχε άλλα σχέδια στο μυαλό της και ήθελε να βγει έξω για φαγητό μαζί με τα δύο τους παιδιά, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαν ήδη κανονίσει να περάσουν την Κυριακή του Πάσχα οικογενειακά στο σπίτι. Ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του και ευχαρίστησε μάλιστα τους αστυνομικούς που τον απέτρεψαν να οδηγήσει στην κατάσταση που βρισκόταν κάτι που οι ίδιοι δέχθηκαν.

Είθε ο εισαγγελέας να έδειξε την ίδια κατανόηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις