Ρεκόρ εκπροσώπησης στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι 2019

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ρεκόρ εκπροσώπησης στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι 2019

Η Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού συμμετείχε με 19 αθλητές της στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα σκάκι 2019, που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχής για την ομάδα μας. Η συμμετοχή των αθλητών μας στην κορυφαία ατομική διοργάνωση σε σχολικό επίπεδο αποτελεί επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που έχουν καταβάλει την φετινή χρονιά όλα τα παιδιά σε προπονήσεις καθώς επίσης σε εσωτερικούς και διασυλλογικούς αγώνες.

Την 1η ημέρα των αγώνων που έγινε το Ομαδικό Πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων, την ευχάριστη έκπληξη έκανε η Σχολή Μωραΐτη που πήρε την 2η θέση σε σύνολο 57 Δημοτικών από όλη την Ελλάδα! Οι αθλητές μας Μακρυλάκης Ιάσων με 6/6(!) και Σταυρόπουλος Σωτήρης με 3/5 συνέβαλαν αποφασιστικά στην μεγάλη αυτή επιτυχία. Αν αναλογιστούμε ότι οι αθλητές μας είναι στην Β’ Δημοτικού και αντιμετώπιζαν σε όλους τους γύρους παιδιά μεγαλύτερων τάξεων του Δημοτικού συμπεραίνουμε ότι το μέλλον τους ανήκει.

Στα Ατομικά Πρωταθλήματα στην κατηγορία των Νηπίων η Ελένη Σερέτη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κατέλαβε την 5η θέση στα κορίτσια!

 

Στην Β’ Δημοτικού σε σύνολο 142 μαθητών η δυνατή “ομάδα” παιδιών δείχνει ότι το μέλλον της ανήκει! Ο Σωτήρης Σταυρόπουλος πήρε την 3η θέση κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση με 7,5/9! Ο Ιάσων Μακρυλάκης κατέλαβε την 5η θέση με 7/9 δείχνοντας σταθερότητα στο βάθρο των νικητών σε μαθητικά πρωταθλήματα! Ο Αλέξανδρος Μισθός κατέλαβε την 7η θέση με 7/9 δείχνοντας σημαντική αγωνιστική βελτίωση όπως επίσης και ο Βαγγέλης Πρίφτης που κατετάγη 15ος με 6,5/9! Η Ιωάννα Σερέτη με 5/9 κατέλαβε την 10η θέση στα κορίτσια πραγματοποιώντας και αυτή πολύ καλή εμφάνιση. Τέλος, σημαντική προσπάθεια έκαναν ο Βαγγέλης Τασιούλας με 4,5/9, ο Αλέξανδρος Ζέρβας με 4/9 και ο Σωτήρης Μαυρογιώργος με 2/9 οι οποίοι αγωνίστηκαν για πρώτη χρονιά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Στην Γ’ Δημοτικού σε σύνολο 176 μαθητών ο Νικόλας Αργυρόπουλος συγκέντρωσε 5 βαθμούς σε 9 αγώνες. Σημαντικές εμπειρίες για επόμενες διοργανώσεις απέσπασαν ο Κωνσταντίνος Σπέης με 4/9, η Σοφία Μαυρογιώργου με 3/9 και η Αγγελική Αγκριθαράκη με 2/9.

Στην Δ’ Δημοτικού πολύ καλή ήταν η προσπάθεια του Σταύρου Ρεπούσκου με 5/9 δείχνοντας την αγωνιστική του άνοδο τη φετινή χρονιά. Επίσης η Κορίνα Αργυροπούλου συγκέντρωσε 3/9.

Στην Ε’ Δημοτικού, σε μία δύσκολη κατηγορία, σημαντική ήταν η προσπάθεια από τον Γρηγόρη Καγκελάρη με 4/9 και τον Βελισσάριο Αυγητίδη επίσης με 4/9.

Στην Β’ Γυμνασίου ο Δημήτρης Καγκελάρης με 4/9 έδωσε τον καλύτερό του εαυτό απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους.

Στην κατηγορία του Όπεν, στο γκρουπ των τάξεων Δ-Ε-ΣΤ εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Γιώργος Μανωλάς με 5/9 καταλαμβάνοντας την 8η θέση όπως και ο Δημήτρης Μανωλάς με 5/9 καταλαμβάνοντας την 9η θέση.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στους γονείς των μικρών σκακιστών μας για τη διαρκή στήριξη των προσπαθειών των παιδιών τους!

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις