Ελιές

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ελιές

Ζουμερές και άχρηστες για κάποιους

Γράφει ο Νίκος Μενεμενόγλου

Ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος είναι ο λόγος που κάποιος κύριος ή κάποια κυρία, πέταξαν τουλάχιστον τρία κιλά ελιές καλαμών (φωτ) στο χωράφι (Ο.Τ. 150) παραπλεύρως του παρκινγκ Σκλαβενίτης την μεγάλη Τετάρτη.

Και βέβαια έχουμε συνηθίσει  να αφήνουν εκεί τις πάσης είδους βρωμιές τους οι επισκέπτες του σούπερ μάρκετ (αποτσίγαρα, χαρτιά, πάνες, πλαστικά όλων των ειδών, παλιά καλύμματα αυτοκινήτων, μπάζα, ρούχα, μέχρι και ηλεκτρικές συσκευές και πολλά ακόμη) αλλά ελιές χύμα, είναι κάτι καινούριο.

Βέβαια, η λογική θα επέτασσε, ειδικά σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία  όπως το συγκεκριμένο παρκινγκ, ο Δήμος να είχε «στήσει» και συνεχώς να υποστηρίζει, πλήθος  κοινωνικών και ωφέλιμων ενεργειών εάν και εφόσον υπήρχε ενδιαφέρον για κοινωνική ωφέλεια, αλλά… εις μάτην!

Μάλλον δεν περισσεύουν χρήματα ούτε και εδώ.

Προς το παρόν μόνο η Πρόνοια με λιγοστά άτομα προσπαθεί να μαζέψει κάποια τρόφιμα στο κιόσκι ή κάποια ρούχα στο σημείο που βρίσκεται το Κοινωνικό παντοπωλείο στου Βαλιάδη. Όλα τα υπόλοιπα αφήνονται είτε στους δρόμους, είτε στο χωράφι, είτε στους κάδους ανακύκλωσης τους οποίους λυμαίνονται οι επιτήδειοι.

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις