Έκθεση ζωγραφικής: Σύμβολα μιας Απομονωμένης Ψυχής

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Έκθεση ζωγραφικής: Σύμβολα μιας Απομονωμένης Ψυχής

Ο «Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού» του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (Ο.Κ.Α.Π.Α.) οργανώνει και φιλοξενεί στη  Δημοτική Πινακοθήκη Λέφα (Κοκώνη 15, Ψυχικό), από τις 9 έως και τις 24 Μαΐου 2019, το ζωγραφικό έργο της εικαστικού Άνθιας Μαζαράκη με τίτλο «Σύμβολα μιας Απομονωμένης Ψυχής».

Κεντρικό θέμα-άξονας του έργου είναι οι πόλεις σαν σύμβολα ενός απεριόριστα ανοιχτού σύμπαντος που συνεχώς αλλάζει. Οι πλούσιες, έντονες χρωματικές αντιθέσεις και τα γεωμετρικά σχήματα είναι τα μέσα που χρησιμοποιεί η εικαστικός για να οριοθετήσει τη δυναμική των πόλεων και να αναπαραστήσει αναμνήσεις, εικόνες, εμπειρίες και προσωπικά βιώματα. Οι αμοιβάδες συμβολίζουν τη δημιουργία, την ελπίδα, το μέλλον που με την συνεχή εναλλαγή τους υπερνικούν την υπαρξιακή μοναξιά του σύγχρονου ανθρώπου.

Η Άνθια Μαζαράκη είναι οικονομολόγος και εικαστικός (ζωγράφος). Είναι η δεύτερή της ατομική έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη Λέφα, ενώ έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις σε γκαλερί του εξωτερικού.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Πέμπτη 9 Μαΐου και ώρα 20:00. Τα ωράρια της έκθεσης, μέχρι την Παρασκευή 24 Μαΐου, θα είναι: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 10:00 με 18:00 και Τετάρτη: 13:00 με 20:00.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η κυρία Ελίζα Γερολυμάτου και η είσοδος είναι δωρεάν.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις