Με τα μάτια του δημότη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Με τα μάτια του δημότη

Νταίζη Κωνστάν-Λιαργκόβα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης-Ψυχικού

με το συνδυασμό “Συμμαχία Πολιτών”

και υποψήφιο Δήμαρχο τον Παντελή Ξυριδάκη

 

 

 

 

Αρχική σκέψη του δημότη, ενόψει εκλογών αποτελεί το ερώτημα: τι θα ψηφίσω ως δημότης, που με νοιάζει ο τόπος μου, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές;

Η μόνη δημοτική παράταξη που έχει «οικοδομήσει» αρκετά στο πρόσφατο παρελθόν, που έχει προτάσεις και έτοιμα σχέδια στο παρόν για να αναλάβει εκ νέου το τιμόνι του Δήμου, είναι η παράταξη που διοικεί τον τόπο μας: Η Συμμαχία Πολιτών και ο Δήμαρχος κ. Παντελής Ξυριδάκης, που παράγει έργο σε μια δύσκολη για τη χώρα μας και για την αυτοδιοίκηση, περίοδο.

Τα ίδια βήματα αξιολόγησης έκανα και εγώ, φίλοι συνδημότες, και έτσι αποφάσισα να συμπαραταχθώ με τον Δήμαρχο κ. Παντελή Ξυριδάκη και να ενταχθώ στον συνδυασμό του «Συμμαχία Πολιτών».

Είμαι η Νταίζη Κωνστάν, σας γνωρίζω με γνωρίζετε. Είμαι άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης, άνθρωπος δικός σας. Αφιερωμένη ήδη στη δράση, στην δημιουργία και στην προσφορά για την συνεχή πρόοδο του Δήμου μας και των συνδημοτών. Δίχως να περιμένω επιπλέον καταξίωση από την καταξίωση, που έχω κερδίσει εγώ, ο άντρας μου, τα παιδιά μου, χάρη στην εκτίμησή σας και στην αγάπη σας, που πάντα την ανταποδίδω από καρδιάς.

Έχω την γνώση, έχω την διάθεση, έχω το μεράκι και την ατελείωτη αγάπη για την πόλη μας. Έχω και τον χαρακτήρα να αγωνίζομαι ώσπου να πετύχω το ωφέλιμο για τον δημότη. Σημασία έχει να ξέρεις να είσαι αποτελεσματικός σύμβουλος και εγώ είμαι.

Περπατάω στους δρόμους της πόλης μας, κάθομαι στις πλατείες μας, κάνω τις αγορές μου από τα ντόπια καταστήματα του δήμου μας, επισκέπτομαι τις παιδικές χαρές με τον μικρό μας Κωνσταντίνο, αθλούμαι στον Αθλητικό μας Κέντρο όπου αθλούνται και οι γιοί μου.

Περπατάω κάθε μέρα στους δρόμους μας –με βλέπετε, μιλάμε- παρατηρώ τις ανάγκες μας και ακούω από εσάς τα θέματα της γειτονιάς μας. Βλέπω με τα μάτια του δημότη. Με τα δικά σας μάτια. Και γίνομαι η δική σας φωνή.

Σας ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου, να με ψηφίσετε, ώστε να είμαι στην διοίκηση του δήμου μας.

Είμαι αποφασισμένη και έτοιμη να συμβάλλω ώστε να παραμείνει ο Δήμος μας Φιλοθέης – Ψυχικού μια πόλη που ξεχωρίζει, μια πόλη που αξίζει να ζεις.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις