Συμμετέχουμε στην αλλαγή της γειτονιάς μας!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Συμμετέχουμε στην αλλαγή της γειτονιάς μας!

Κωνσταντίνος Νικολαϊδης

Διπλωματούχος Marketing και Δημοσίων Σχέσεων

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού με το συνδυασμό “Ενωμένη Δημαρχία Πολιτών” και τον Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Κανελλάκη

Τηλ.:6986008813 – mail: kcnikolaides@yahoo.gr – facebook: cnikolaidis Constanine

 

Την αγάπη μου για την πολιτική και το Ψυχικό μου την εμφύσησε η γιαγιά μου Μαρία Τσαμπούλα, δημοτική Σύμβουλος την δεκαετία ’90 και ενεργός πολίτης μέχρι σήμερα. Το Ψυχικό σήμερα έχει αλλάξει. Περπατάω και τίποτα δεν είναι ίδιο. Όλα είναι λίγο καλά. Λίγο το πράσινο, λίγο η καθαριότητα, λίγο οι πλατείες, λίγο οι παιδικές χαρές, λίγο οι δρόμοι, εξαιρετικά λίγη η ασφάλεια, το κυκλοφοριακό. Τα ίδια και χειρότερα παρουσιάζουν και τα άλλα δύο προάστια.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, εκλογές  που αφορούν το σπίτι μας, την γειτονιά μας, την γειτονιά που όλοι αγαπάμε, σας καλώ να αλλάξουμε την εικόνα, να κάνουμε το λίγο πολύ. Να αποκτήσουμε πολλές και ποιοτικές υπηρεσίες, να οραματιστούμε, να δημιουργήσουμε.

Είμαστε νέοι και ξεκούραστοι. Έχουμε όνειρα. Είμαστε στην ηλικία της δημιουργίας. Θέλουμε να φτιάξουμε τον τόπο μας για εμάς και τα παιδιά μας.

Ο Νίκος Κανελλάκης είναι ο νεότερος υποψήφιος Δήμαρχος με 21 χρόνια Αυτοδιοικητικής Εμπειρίας! Βρίσκονται δε στο πλευρό του και τον εμπιστεύονται απόλυτα ο τ. Δήμαρχος Ψυχικού Δημήτρης Μαναός και οι Ενεργοί Πολίτες του Νέου Ψυχικού. Έχει λοιπόν όλα τα εχέγγυα για να γίνει ένας καλός, δημιουργικός Δήμαρχος.

Σας καλώ να γίνετε συμμέτοχοι στην αλλαγή της γειτονιάς μας! Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας!

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις