Στις εκλογές με τον Δημήτρη Γαλάνη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Στις εκλογές με τον Δημήτρη Γαλάνη

Νίκος Σταυρουλόπουλος (Μπαμπής)

Δικηγόρος

Υποψήφιος Σύμβουλος

Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού

με τον συνδυασμό “ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ”

και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Γαλάνη 

 

 

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο προάστιο του Νέου Ψυχικού. Τελείωσα το 2ο Λύκειο και σπούδασα Νομική στην Ιταλία στο Universita degli Studi Di Macerata. Διατηρώ γραφείο και στο Νέο Ψυχικό ασκώντας μαχόμενη δικηγορία με αντικείμενο ποινικές και αστικές υποθέσεις ακολουθώντας επιστημονικά τα χνάρια του πατέρα μου ο οποίος ήταν εισαγγελέας. Η μητέρα μου Παναγιώτα Μπαμπή διετέλεσε διευθύντρια και καθηγήτρια Θεολογίας στο Γυμνάσιο του Νέου Ψυχικού. Έχω έναν δίδυμο αδελφό, τον Άρη ο οποίος είναι ιατρός νεφρολόγος. Είμαι παντρεμένος με την ιατρό νεφρολόγο Βίκυ Αρέστη και έχουμε αποκτήσει έναν γιό τον Βίκτωρ.

Ο λόγος για τον οποίο ασχολούμαι με τα κοινά είναι γιατί το Νέο Ψυχικό αποτελεί το προάστιο όπου μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου, με τους φίλους μου, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και γενικά επειδή αισθάνομαι ότι είναι “ο τόπος μου”. Θεωρώ λοιπόν υποχρέωσή μου να υπηρετήσω το προάστιο αυτό και να προσπαθήσω να βελτιωθεί η καθημερινότητα όλων μας.

Ο λόγος για τον οποίο θέλησα να στηρίξω και να είμαι υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΠΡΟΆΣΤΙΟ ΠΡΌΤΥΠΟ” είναι γιατί στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Γαλάνη είδα τον άνθρωπο που έχει ανάγκη το προάστιο μας προκειμένου το να ανακτήσει την χαμένη του ταυτότητα.  Είναι ένας διακεκριμένος δικηγόρος που έχει μάθει να δουλεύει μεθοδικά και να φέρνει αποτελέσματα. Είμαι πεπεισμένος ότι μετά από δύο τετραετίες, που κατά κοινή παραδοχή δεν έγινε τίποτα αξιοσημείωτο στο προάστιο μας, η εκλογή του Δημήτρη Γαλάνη ως Δημάρχου του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού είναι πλέον αναγκαία. Ότι μπορούσε να κάνει η προηγούμενη δημοτική αρχή (δεν) το έκανε αφού είχε στη διάθεσή της δυο τετραετίες….μια ακόμη θα ήταν πραγματικά χάσιμο χρόνου και ο χρόνος αυτή τη στιγμή είναι πολύτιμος.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις