Ο «coach» υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ο «coach» υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές!

 

Λευτέρης Παπαμιχαήλ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φιλοθέης – Ψυχικού

με το συνδυασμό “Συμμαχία Πολιτών”

και υποψήφιο Δήμαρχο τον Παντελή Ξυριδάκη

 

Ποιος είναι ο Λευτέρης

Ο Λευτέρης Παπαμιχαήλ γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Νέο Ψυχικό και είναι γιος του Γιώργου Παπαμιχαήλ και της Μαίρης Θεοδόση. Έχει δύο αδέλφια τον Γιάννη και τον Αλέξη. Είναι κάτοχος πτυχίου Εξελικτικής Ψυχολογίας του παιδιού και έχει δίπλωμα στη Γαλλική γλώσσα και στην προπονητική καλαθοσφαίρισης. Σήμερα δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Ταγμένος στα δημοτικά δρώμενα του προαστίου, ασχολείται με τα κοινά από το 2006 και από το 2015 είναι μέλος της ΔΗΚΕΦΙΨ. Στις εκλογές του 2019 στρατεύεται και πάλι στο συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών» με τον Δήμαρχο Παντελή Ξυριδάκη.

Έγινε μέλος της φιλαρμονικής του τέως Δήμου Νέου Ψυχικού στα πρώτα χρόνια της δημιουργίας της, το 1987 και συνεχίζει αυτή τη μουσική διαδρομή του μέχρι σήμερα.

Ο  Λευτέρης μεγάλωσε μέσα στα αθλητικά γήπεδα του Δήμου μας. Ξεκίνησε στο στίβο της Φιλοθέης και συνέχισε ως αθλητής του μπάσκετ στον Ποδειδώνα Νέου Ψυχικού, αλλά στο τέλος τον κέρδισε η προπονητική.

Τα τελευταία εικοσιπέντε συνεχόμενα χρόνια, έχουν περάσει από τα χέρια του η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών του προαστίου μας. Ο Λευτέρης είναι ο Κόουτς. Κόουτς τον φωνάζουν τα παιδιά, μικρά και μεγάλα μέχρι και τα σημερινά τριανταπεντάχρονα…! Ο κόουτς που συνεχίζει μέχρι σήμερα να διδάσκει την αθλητική παιδεία, το ήθος, τον σεβασμό, την εντιμότητα μέσα στα γήπεδα του μπάσκετ αλλά και έξω από αυτά. Όλα τα παιδιά τον αγαπούν γιατί είναι εκεί, παρών, στις χαρές και στις λύπες τους.

Έχει υπάρξει εικοσιοκτώ χρόνια στέλεχος των κατασκηνώσεων του Δήμου, ενώ τα τελευταία δεκατρία χρόνια είναι ο Αρχηγός της κατασκήνωσης και αυτός που επιλέγει το επιτελείο του, καθώς η Διεύθυνση της κατασκήνωσης του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Σε κάθε κατασκηνωτική περίοδο, ο Λευτέρης δίνει την ψυχή του. Άγρυπνος φρουρός και γνωρίζοντας ένα-ένα και ξεχωριστά κάθε παιδί, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές του, είναι αποτελεσματικός σε κάθε πιθανή δύσκολη περίσταση.

Οι σπουδές του στην Εξελικτική Ψυχολογία είχαν σαν αποτέλεσμα να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία ως ψυχολόγος. Ταυτόχρονα έχουν εφαρμογή σε όλους τους τομείς της ζωής του, όπως στη διαχείριση ανθρώπινων σχέσεων και καθημερινών θεμάτων. Ο Λευτέρης πιστεύει ότι οφείλει να υπηρετεί από το όποιο μετερίζι τους κατοίκους της πόλης του και μέχρι σήμερα αυτό κάνει. Αφουγκράζεται τα προβλήματα και προτείνει λύσεις.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις