Μαρία Ελένη (Μάρω) Τρέζου

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Μαρία Ελένη (Μάρω) Τρέζου

 

 

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΞΥΡΙΔΑΚΗΣ

 

 

 

 

Γεννήθηκα στην Αθήνα και ζω στη Φιλοθέη από τα παιδικά μου χρόνια.

Τέλειωσα την Ελληνογαλλική Σχολή  Ουρσουλινών στο  Νέο Ψυχικό και αποφοίτησα από το  Deree College, BSc. in Business Administration.

Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Τρέζο και έχω δύο παιδιά, τον Πάνο Πετρόπουλου και την Εύα Τρέζου.

Εργάστηκα και απασχολούμαι έως σήμερα στην οικογενειακή επιχείρηση την εταιρεία “Τρέζος & Συνεργάτες Α.Ε.”.

Ασχολήθηκα με τα κοινά στη Φιλοθέη από το 1994 από έγνοια και αγάπη για τον τόπο μου, τη Φιλοθέη, με τη στήριξη της οικογένειας μου αλλά και την εκτίμηση των συμπολιτών μου που με τίμησαν και από το 1998 διετέλεσα Δημοτική Σύμβουλος από τη θέση της Συμπολίτευσης αλλά και της Αντιπολίτευσης.

Έγινα Εθελόντρια Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και συμμετείχα ως εθελόντρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Το 2014 εκλέχτηκα Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού με τη Δημοτική Παράταξη ¨ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» με Δήμαρχο τον κον Παντελή Ξυριδάκη.

Το διάστημα 2014 έως 2017 από τη θέση της  Εντεταλμένης Συμβούλου Φιλοθέης τακτοποίησα και αρχειοθέτησα τα πρακτικά και τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων της Κοινότητας Φιλοθέης και μετέπειτα Δήμου Φιλοθέης ώστε σήμερα να είναι εύκολα προσβάσιμα στους εργαζόμενους αλλά και στους πολίτες που ενδιαφέρονται να βρούν στοιχεία από την ίδρυση της Κοινότητας (1933) έως και το 2010.

Από τον Μάρτιο του 2017 έως σήμερα ως Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας και Αλληλεγγύης  αφιερώθηκα στην εκτέλεση των καθηκόντων αυτού του ευαίσθητου τομέα του Δήμου μας με προσήλωση και αίσθημα ευθύνης στον συνάνθρωπο.

Κοντά στο παιδί, στην οικογένεια, στη τρίτη ηλικία, προσφέροντας και στηρίζοντας όσους μας έχουν ανάγκη.

 Θέλοντας  να συνεχίσω να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησα από αυτή τη διαδρομή, ζητώ και πάλι τη δική σας στήριξη.  

 

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις