Η γενιά μου δεν συμβιβάζεται με το «μέτριο»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Η γενιά μου δεν συμβιβάζεται με το «μέτριο»

 

Μίνα Μεταξίδη-Μελισσουργού

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

με το συνδυασμό “ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ”

και Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Γαλάνη

 

 

Σαν νέος και δραστήριος άνθρωπος,  με πολύ μεγάλη όρεξη να προσφέρει στα κοινά, δεν συμβιβάζομαι με το «μέτριο». Είναι χρέος της γενιάς μας να μην το κάνουμε.  Η τιμητική πρόταση του έντιμου, έμπειρου και –κυρίως- ικανού υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Γαλάνη, ήρθε να σφραγίσει το όραμά μου για το Προάστιό μας. Παρότι νέα στην αυτοδιοίκηση, θεωρώ ότι μπορώ να συνεισφέρω με φρέσκιες ιδέες και καινοτόμες δράσεις στην αναβάθμιση και των τριών προαστίων μας. Αισθάνομαι την ανάγκη να ασχοληθώ με το Προάστιό μου, ώστε να συνεισφέρω στην ανάπτυξή του και κατ’επέκταση  να συνδράμω κι εγώ στη βελτίωση της δικής μου καθημερινότητας, της οικογένειάς μου αλλά και των φίλων μου.

Νοιάζομαι για τη φυσική ομορφιά του Προαστίου μας, που πλέον έχει αρχίζει να φθίνει αισθητά. Κάνοντας μια απλή βόλτα και στα τρία Προάστια μας, το μήνυμα που δέχομαι από τους ανθρώπους που γνωρίζω και συναναστρέφομαι, είναι ένα: εγκατάλειψη, αδιαφορία και υπεροπτική στάση της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Οφείλουμε, λοιπόν, να καταβάλουμε το μέγιστο των προσπαθειών μας ώστε να ανατρέψουμε αυτή την πορεία και να διατηρήσουμε με κάθε θυσία τη μοναδική φυσιογνωμία του προαστίου μας. Δεν χωράει καμία αναβολή πλέον.

Με ό,τι έχω καταπιαστεί στη ζωή μου, ο μοναδικός μου στόχος είναι να το φέρνω εις πέρας, να μην συμβιβάζομαι και να πετυχαίνω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το ίδιο όραμα έχω και για το προάστιο που γεννήθηκα και ζω. Με γνώμονα τα παραπάνω αποφάσισα να κατέβω υποψήφια στο πλευρό του καταξιωμένου υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Γαλάνη και να ζητήσω από τους συμπολίτες μου να με τιμήσουν με την ψήφο τους.

Η Μίνα Μεταξίδη-Μελισσουργού γεννήθηκε το Μάρτιο του 1994. Μεγάλωσε και μένει στο Ψυχικό. Φοίτησε στο CGS (Εκπαιδευτήρια Κωστέα- Γείτονα) από το Νηπιαγωγείο μέχρι και την τελευταία τάξη, ακολουθώντας το πρόγραμμα του International Βaccalaureate. Η Μίνα ανήκει στη σειρά αποφοίτων CGS, της τάξης του 2012. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο του Kingston στο Λονδίνο και από το Μάιο του 2015 έως και τον Σεπτέμβριο του 2017 εργάστηκε στο CGS (Εκπαιδευτήρια Κωστέα- Γείτονα), στο Αθλητικό Τμήμα και στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Juventus, παρέχοντας υποστήριξη στις Διοικητικές Υπηρεσίες, καθώς επίσης διοργανώνει και το συνέδριο MUN (Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών). Από τον Οκτώβριο του 2017 έως και σήμερα εργάζεται στο “The Ranch” ως Sales & Operations Manager. Ακόμα ασχολείται με το οικογενειακό κτήμα «Πύργος Μελισσουργού» στο κομμάτι του Marketing, management & PR. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον αθλητισμό, παίζει τένις, κάνει τρίαθλο και τρέχει Μαραθωνίους (42km). Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις