Ανοιχτή επιστολή

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ανοιχτή επιστολή

 

Αριστείδης Φασιλάκης

 

Υποψήφιος  Τοπικός Σύμβουλος Νέου Ψυχικού

με το συνδυασμό “Προάστιο Πρότυπο”

και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Γαλάνη

 

 

 

 

Αγαπητοί συνδημότες,

Με ιδιαίτερη τιμή, επιθυμώ να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως τοπικού Συμβούλου Νέου Ψυχικού στο Δήμο Φιλοθέης- Ψυχικού, με το συνδυασμό Προάστιο Πρότυπο, με επικεφαλής το Δημήτρη Γαλάνη.

Επιτρέψατε μου να σας παρουσιάσω ένα σύντομο βιογραφικό.  Γεννήθηκα το 1978 στην Αθήνα  και από το 1979  ζω στο Νέο Ψυχικό.  Έχω σπουδάσει Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου και γνωρίζω αγγλικά.  Εργάστηκα στη Νομαρχία Αθηνών( 2005-2006) και στο Υπουργείο Εσωτερικών (2006-2014), ενώ από το 2014 εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα.  Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις υπηρετώντας στο Τμήμα Μηχανικού του Στρατού Ξηράς.  Έχω διατελέσει μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού καθώς και της ΤΟ ΟΝΝΕΔ Νέου Ψυχικού. Μεγάλωσα μέσα σε μια πολιτικοποιημένη, με την έννοια της δραστηριοποίησης και της ενασχόλησης με τα κοινά, οικογένεια: Ο πατέρας μου Φώτης  στο πλαίσιο της ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Νέου Ψυχικού και η μητέρα μου Καίτη, στο Δήμο Νέου Ψυχικού, όπου είχε διατελέσει δημοτική σύμβουλος και αντιδήμαρχος .  Όλα αυτά τα χρόνια, η ενημέρωση, οι συζητήσεις, οι προβληματισμοί μας , διέπλασαν το  ενδιαφέρον μου για τα κοινά και την αγάπη για το τόπο μας, το Νέο Ψυχικό.

Όλα τα παραπάνω , με ώθησαν να συμμετάσχω στο συνδυασμό Προάστιο Πρότυπο.  Πιστεύω ότι ο Δημήτρης Γαλάνης, με τη μόρφωση,  την αυτοδιοικητική εμπειρία του σε θέσεις ευθύνης, την εντιμότητα και την έμφυτη ευγένεια του, είναι ικανός να παράξει έργο, να εμπνεύσει τους συνεργάτες του και να κάνει τη διαφορά στο Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού.  Στην προσπάθεια αυτή, συμπαρατάσσομαι  και εγώ.  Με γνώμονα την εντιμότητα, την ακεραιότητα και το σεβασμό στο δημότη, ζητώ να με εμπιστευθείτε.

Επιθυμία μου είναι να συμβάλλω, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του τοπικού συμβουλίου, στην βελτίωση της καθημερινότητας στο Νέο Ψυχικό .

Σε τρεις τομείς εστιάζω το ενδιαφέρον μου:

α) καθαριότητα και φωτισμός, για τα οποία εξάλλου καταβάλλουμε υψηλά δημοτικά τέλη τα οποία οφείλουν να είναι ανταποδοτικά εν τοις πράγμασι,

β) μείωση της διαμπερούς κυκλοφορίας που έχει γίνει μάστιγα για το Νέο Ψυχικό, χωρίς να παραγνωρίζεται η γεωγραφική του θέση μεταξύ τριών κεντρικών οδικών αρτηριών (Κηφισίας- Μεσογείων -Κατεχάκη) και

γ) έλεγχος και περιορισμός των χρήσεων που δεν είναι συμβατές με το οικιστικό χαρακτήρα του προαστίου μας: τα τελευταία χρόνια εμπορικά καταστήματα και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχουν αυξηθεί και παρεισφρύουν δυστυχώς και σε τετράγωνα αμιγούς κατοικίας, υποβαθμίζοντας το επίπεδο διαβίωσης.

Απευθύνομαι στις φίλες και φίλους που θα με τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους και δεσμεύομαι να συνδράμω με όλες τις δυνάμεις μου στη βελτίωση της καθημερινότητας μας, έτσι ώστε το προάστιο μας να καταστεί πραγματικό πρότυπο …

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις