Βιβλιοπαρουσίαση – Σάββατο 20 Απριλίου*

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Βιβλιοπαρουσίαση

Το βιβλιοπωλείο  ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ, η Ελένη Νικολέλη (Δημ. Βασιλείου 1 & Λ. Κηφισίας, Νέο Ψυχικό, τηλ:2106777854) και οι Εκδόσεις «Μωραΐτης», διοργανώνουν και σας προσκαλούν στη βιβλιοπαρουσίαση του καινούργιου βιβλίου της Ήρα Ραΐση, με τίτλο «Συνήγορος της αμαρτίας».

Η παρουσίαση του βιβλίου το οποίο απέσπασε το 1ο Βραβείο Μυθιστορήματος «Ασημένια Σελίδα ΙΙΙ», θα γίνει  το  Σάββατο 20* Απριλίου 2019 και ώρα 12:00, στο χώρο του βιβλιοπωλείου.

Το μυθιστόρημα σχετίζεται με την αρχέγονη μάχη του καλού με το κακό, για τη διτότητα της ανθρώπινης ύπαρξης και την ουσιαστική απονομή της δικαιοσύνης. Όπως γράφει η συγγραφέας στο οπισθόφυλλο του βιβλίου της: «Το παιχνίδι της ζωής είναι σαν μια παρτίδα σκάκι. Το ερώτημα είναι, αν εμείς είμαστε τα πιόνια του ή ο παίκτης, που τα κινεί. Ο κεντρικός ήρωας, από νεαρή ηλικία, βαδίζει στη “σκακιέρα” του, στιγματισμένος, με τη μοίρα του πλάσματος, που επιλέγει πότε το καλό και πότε το κακό».

Η  Ήρα Ραΐση ζει στην Αθήνα, είναι αξιωματικός Στρατιωτικός Δικαστής, με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο και μεταπτυχιακές γνώσεις Διεθνούς Ποινικού Δικαίου. Έχει αναπτύξει πολύπλευρη καλλιτεχνική δραστηριότητα. Η συγγραφή είναι για ‘κείνη «αναπνοή» και η αγαπημένη της φιλοσοφική θεωρία είναι «τα πάντα ρει» του Ηράκλειτου.

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες της και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

 

*Εκ παραδρομής γράφτηκε λάθος η ημερομηνία στην αφίσα (21 αντί για 20)

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις