«Μια Ζωή που Αξίζει να τη Ζεις»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Μια Ζωή που Αξίζει να τη Ζεις»

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 «Μια Ζωή που Αξίζει να τη Ζεις»

Η Δρ. Νάνσυ Μαλέρου-Ζηλάκου στην Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών»

Δευτέρα 6 Μαϊου, 7.00-8.30μ.μ. – Είσοδος Δωρεάν

 

 

 

Η Νο 1 Coach της Ελλάδας επιστρέφει στο αμφιθέατρο του σχολείου της – Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών – για μια ομιλία σχετικά με την ποιότητα ζωής, την αξία της ισορροπίας, της ευτυχίας και της συνεισφοράς. Η Δρ. Μαλέρου θα μοιραστεί μαζί σας στρατηγικές για να διεκδικήσετε και κτίσετε μια καλύτερη ζωή και έμπνευση για να την απολαύσετε.

H Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι περιζήτητη ομιλήτρια σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης,  ιδρύτρια & CEO της Life Clinic Group (lifeclinicgroup.com) και πρωτοπόρος του Coaching στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα video, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου “Εσωκεντρισμός©” ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογίας της στο Coaching.

Είναι η εμπνεύστρια και βασική εισηγήτρια του ετήσιου φιλανθρωπικού σεμιναρίου Coaching «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ» που έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες άτομα και έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια από το κοινό και τον τύπο.

Έχει 12 χρόνια εμπειρίας σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες όπου έχει εργαστεί σαν υψηλόβαθμο στέλεχος Επικοινωνίας & Marketing και ενδεκαετή ακαδημαϊκή καριέρα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Γεννημένη το 1970 στην Αθήνα, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι μία αφοσιωμένη μητέρα, κόρη, σύζυγος, αδελφή και φίλη.  Της αρέσει να περνάει χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους της, να ταξιδεύει και να εξελίσσεται.

Είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ψυχικού – Φιλοθέης με το συνδυασμό ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ του Δημήτρη Γαλάνη.

Δευτέρα 6 Μαϊου, 7.00-8.30μ.μ.

Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών, Ψυχάρη 10, Ν. Ψυχικό, Είσοδος Δωρεάν

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις