Διήμερη εκδρομή

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Διήμερη εκδρομή

Δημιουργική Ωριμότητα

Η Δημιουργική Ωριμότητα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, διοργανώνει την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, διήμερη εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι εκδρομείς θα γνωρίσουν την Αρχαία Ολυμπία και το Δάσος της Στροφιλιάς, που είναι πλούσιο σε βιοποικιλότητα, με πολλά σπάνια είδη και έχει ανακηρυχτεί σε Εθνικό Πάρκο. Ο περιπατητής βαδίζει στα χνάρια του Ηρακλή και απολαμβάνει την υπέροχη φύση,  με τη μουσική από ερωδιούς, τσαλαπετεινούς και πολλά άλλα είδη αποδημητικών πουλιών.

Επίσης θα επισκεφτούν το Φράγμα και την Τεχνητή Λίμνη του Πηνειού, τη μεγαλύτερη λίμνη της Πελοποννήσου που δημιουργήθηκε το 1968 και αγγίζει τα 50 μέτρα ύψος μετά την ολοκλήρωση του φράγματος. Στα γαλήνια νερά της καθρεφτίζονται οι καταπράσινες βουνοπλαγιές του Ερύμανθου και του Σανταμερίου, ενώ η διαδρομή επάνω στο φράγμα  έχει μια εξωπραγματική ησυχία ταυτόχρονα με το ειδυλλιακό τοπίο που την πλαισιώνει.

Η παραμονή θα γίνει σε ξενοδοχείο 5* με spa, πισίνες, ακρογιαλιά, κήπους για περίπατο, πολύ καλό φαγητό, κ.ά.

Το κόστος ανά άτομο διαμορφώνεται στα 130 ευρώ σε 2κλινο δωμάτιο, ή στα 160 ευρώ σε μονόκλινο. Στην τιμή περιλαμβάνονται: 1 διανυκτέρευση με πρωινό (μπουφές), 1 δείπνο με κρασί (μπουφές), τα μεταφορικά, οι ξεναγήσεις, οι φόροι και τα φιλοδωρήματα.

Η αναχώρηση θα γίνει την Πέμπτη 23 Μαΐου και ώρα 08:00, από την Α’ πλατεία Ψυχικού (Blue Bell).

Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνείτε με το Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, στο τηλέφωνο 210 6745135.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις