6ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι 2019 Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

6ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι 2019 Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εξαιρετική επιτυχία είχε η διοργάνωση του 6ου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι 2019 Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού την Κυριακή 14 Απριλίου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού. Στους αγώνες συμμετείχαν 78 παιδιά από Νηπιαγωγεία έως Λύκεια, δημόσια και ιδιωτικά του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν σε 8 κατηγορίες ανά τάξη, Νηπιαγωγείο, 6  τάξεις Δημοτικού και Γυμνάσια – Λύκεια και έπαιξαν 5 παρτίδες με διαφορετικούς αντιπάλους. Η διοργάνωση άφησε άριστες εντυπώσεις τόσο στα παιδιά που χάρηκαν τις παρτίδες, όσο και στους γονείς που παρακολουθούσαν τις προσπάθειες των παιδιών τους και έδειξαν ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό για την όλη διαδικασία των αγώνων.

Προσωπικό 11 ατόμων από τους διοργανωτές και την “Ακαδημία Σκάκι νέου Ψυχικού”, συνέβαλλαν στην επιτυχή και εντός χρονοδιαγράμματος διεξαγωγή της εκδήλωσης.  Διευθυντής αγώνων ήταν ο κ. Τσιάμης Γεώργιος – Πρόεδρος της Ακαδημίας Σκάκι Νέου Ψυχικού, Επικεφαλής διαιτητής ο κ. Τσιάμης Κώστας, υπεύθυνη κληρώσεων η κα Ζευγίτη Ευγενία και διαιτητές ήταν οι Μαλαματάς Κώστας, Συνετός Διονύσης, Φαραμάρζ Ντελαβάρ, Δούνη Μαρία και Τσιάμη Κατερίνα. Επιτροπή ενστάσεων ήταν οι Γρηγοριάδης Μιχάλης, Σύρος Λουκάς και Κοσσιαράς Φώτης. Οι διοργανωτές  τοιχοκολλούσαν τα αποτελέσματα και την τελική κατάταξη ανά κατηγορία στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.

Στην τελετή λήξης και απονομής των επάθλων δόθηκαν μετάλλια στους νικητές κάθε τάξης, αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και κύπελλο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού για την πολυπληθέστερη συμμετοχή παιδιών στους αγώνες.

Στην τελετή λήξης παραβρέθηκαν και έκαναν απονομές: ο Δήμαρχος κύριος Παντελής Ξυριδάκης, η Πρόεδρος του Δ.Σ. κυρία Αλεξοπούλου Κατερίνα, η Αντιδήμαρχος κυρία Μαρία Τρέζου, ο κύριος Λ. Παπαγεωργίου Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ο κύριος Γιώργος Παπαχρόνης Δημοτικός Σύμβουλος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε την “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού” στο τηλ 6977220309.

Τα μετάλλια έλαβαν οι παρακάτω μαθητές:

Νηπιαγωγεία

1ος: Σερέτη Ελένη

2ος: Πρίφτης Δημήτρης

3ος: Ρεπούσκου Χριστίνα

1ο κορίτσι: Σερέτη Ελένη

 Α Δημοτικού

1ος: Ζαρκαδούλας Γιώργος

2ος: Ισμαγκίλοβ Αλέξιος

3ος: Βαζδιρβανίδης Χρήστος

Β Δημοτικού

1ος: Μισθός Αλέξανδρος

2ος: Ζέρβας Αλέξανδρος

3ος: Πρίφτης Βαγγέλης

1ο κορίτσι: Σερέτη Ιωάννα

Γ Δημοτικού

1ος: Αργυρόπουλος Νίκος

2ος: Βλάσσης Νικος

3ος: Μαυρογιώργου Σοφία

1ο κορίτσι: Μαυρογιώργου Σοφία

Δ  Δημοτικού

1ος: Ρεπούσκος Σταύρος

2ος: Μανωλάς Γιώργος

3ος: Σταυρόπουλος Οδυσσέας

1ο κορίτσι: Χρηστίδη Βαλινίκη

Ε Δημοτικού

1ος: Καγκελάρης Γρηγόρης

2ος: Παπαγεωργίου Χρήστος

3ος: Ξεργιάς Αθανάσιος

1ο κορίτσι: Σοκολάκη Πολυξένη

ΣΤ Δημοτικού

1ος: Ανδρής Κωνσταντίνος

2ος: Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος

3ος: Κολοκυθάς Συμεών

Γυμνάσια – Λύκεια

1ος: Καγκελάρης Δημήτρης

2ος: Τσαραντάνης Παναγιώτης

3ος: Λουκίσσας Γιώργος

Θετικό στοιχείο των αγώνων αποτελεί το γεγονός της συμμετοχής αρκετών μαθητών που δεν έχουν παρακολουθήσει οργανωμένα μαθήματα σκάκι και ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με αγώνες του κορυφαίου αυτού πνευματικού αθλήματος. Δίνουμε ραντεβού για το 7ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού το 2020!

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις