Στο πλευρό του Δημήτρη Γαλάνη η Σοφία Βυθούλκα

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Στο πλευρό του Δημήτρη Γαλάνη η Σοφία Βυθούλκα

 

Η Σοφία Βυθούλκα-Χατζηγεωργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιό Ψυχικό. Σήμερα κατοικεί με την οικογένειά της στην Φιλοθέη. Είναι απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη. Σπούδασε Marketing Management and Economics στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος “Deree College”. Πτυχιούχος Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας. Σπουδές πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Π. Ψυχικού. Υπεύθυνη επί 18 χρόνια στο τμήμα πωλήσεων, Μarketing και δημοσίων σχέσεων εμπορικής επιχείρησης με ευρεία εμπειρία. Ενεργό μέλος επί 4 χρόνια στο Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Φιλοθέης και με ενεργό δράση σε Φιλοζωικές Οργανώσεις. Είναι σύζυγος του Μάριου Χατζηγεωργίου και μητέρα των τριών παιδιών τους.

 Η συμμετοχή της στις εκλογές.

“Η γειτονιά μου, το προάστιο που γεννήθηκα και μεγάλωσα είναι η προέκταση του σπιτιού μου. Είναι η ίδια γειτονιά όπου μεγαλώνουν, παίζουν και πάνε σχολείο τα τρία μου παιδιά. Η αγάπη, το ενδιαφέρον και η μέχρι τώρα ενασχόλησή μου με την σχολική κοινότητα, με οδήγησε να δεχτώ την τιμητική πρόταση του έμπειρου και ικανού υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Γαλάνη.

Με αίσθημα ευθύνης, πήρα την απόφαση να συνεργαστώ με μία αξιόλογη ομάδα που διαθέτει ικανότητες, επαγγελματισμό και όραμα.

Ως μητέρα τριών παιδιών, έχω έντονες ευαισθησίες για το περιβάλλον του Δήμου μας, τα σχολεία μας και για το πώς θα βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας σε όλους τους τομείς.  Αγαπάω το προάστιο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. θέλω να μην συμβιβάζομαι με το “μέτριο”.

Στόχος μου, να δημιουργήσουμε ένα Προάστιο Πρότυπο που θα προσφέρει υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες για τις οικογένειές μας και κυρίως τα παιδιά μας.

 Συνταγή της επιτυχίας υπάρχει!

Είναι η θέληση, ο προγραμματισμός και η συνεχής προσπάθεια να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, να εισάγεις καινοτομίες, να δείξεις τόλμη και να γίνεις φορέας αλλαγής και εξέλιξης”.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις