Ανοιχτή πρόσκληση

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Γράφει ο:

Δημήτρης Γαλάνης, Υποψήφιος Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού

Επικεφαλής Συνδυασμού «ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ»

Ανοιχτή πρόσκληση

 

Πέρασε ήδη ενάμισης χρόνος από τότε που άρχισα να αρθρογραφώ στον χώρο αυτό!

Ξεκίνησα να γράφω για να εκφράσω τις ανησυχίες και τις ελπίδες μου για το Δήμο μας. Για να ταρακουνήσω πολλές φορές τη Δημοτική Αρχή να κάνει όλα αυτά που αδρανεί να υλοποιήσει. Για να πάρω επίσημα θέσεις και να δεσμευτώ για την υλοποίησή τους.

 

Μέσα από το τακτικό αυτό 15νθήμερο γράψιμο απέκτησα επικοινωνία μαζί σας. Με κάθε άρθρο μου λάμβανα σχόλιά σας. Αλλού συμφωνούσατε, αλλού διαφωνούσατε. Κάποιοι θέλατε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα και κάποιοι μου ζητάγατε να εξετάσω κάποιο άλλο πρόβλημα. Αισθανόμουν μεγάλη ικανοποίηση όταν μου λέγατε να μη σταματήσω να γράφω και ότι περιμένατε να πάρετε τα Τοπικά Νέα κάθε φορά, για να με διαβάσετε.

Στο μυαλό μου παραμένει το άρθρο για το Ξενοδοχείο στο Παλαιό Ψυχικό. Από αυτή τη στήλη αναδείχθηκαν θέματα που απασχολούν, όπως: οι αντικειμενικές αξίες, το πρόβλημα της οδού Δάφνης στο Παλαιό Ψυχικό,  η εγκατάλειψη της παιδικής χαράς Πικιώνη, η πλήρης έλλειψη ενδιαφέροντος του Δημάρχου για το Νέο Ψυχικό, η Παλαιά Αγορά Ψυχικού, η εγκατάλειψη της κληρονομιάς των κτηρίων του Νέου Ψυχικού και βέβαια το μέγιστο, η έμμεση φορολόγηση από τον Δήμο μέσω «ανταποδοτικών τελών», αλλά και τόσα άλλα!

Αυτή η διαδρομή ήταν παράλληλα με την προσπάθεια να θέσω υποψηφιότητα ως Δήμαρχος. Καταγράφοντας τα προβλήματα, ακούγοντας τη στήριξη του κόσμου, τις ανησυχίες και τις ελπίδες του φθάσαμε μαζί έως εδώ.

Σήμερα έχω στο πλευρό μου μια υπέροχη ομάδα. Αποτελείται από 38 άτομα και μάλιστα οι 10 είναι έμπειροι αυτοδιοικητικοί από τους οποίους οι 5 είμαστε εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι και οι 28 νέοι στον χώρο αυτό. Μια ομάδα με πλειάδα επιστημόνων, επαγγελματιών, νέων ανθρώπων που όλοι έχουν διάθεση να προσφέρουν και αγαπούν το Προάστιό μας! Άτομα με ήθος που γνωρίζουν τα προβλήματα και συστρατεύτηκαν για να κάνουμε όλοι μαζί ένα Προάστιο Πρότυπο.

Οραματιζόμαστε ένα Προάστιο που να το αντιλαμβανόμαστε ως την προέκταση του σπιτιού μας. Να ζούμε με ασφάλεια με την οικογένειά μας και να απολαμβάνουμε σύγχρονες υποδομές. Πράσινο, φροντισμένους κοινόχρηστους χώρους υψηλού επιπέδου πολιτιστικά δρώμενα, υπηρεσίες προς το δημότη με ανθρώπινο πρόσωπο.

Σήμερα μετά από 1,5 χρόνο και όπου με παρακολουθήσατε διαβάζοντας τις ανησυχίες και ελπίδες μου στα 20 άρθρα μου, ήρθε η ώρα να σας καλέσω όλους να έρθετε στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου. Για να σας γνωρίσω τα άτομα αυτής της ομάδας. Να συναντήσετε από κοντά τους αυριανούς μου συνεργάτες και εφόσον μας τιμήσετε με την ψήφο σας, να ξεκινήσουμε όλοι μαζί φτιάξουμε το Δήμο μας ένα Προάστιο Πρότυπο!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις