Παρουσίαση Συνδυασμού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι της παράταξης Δημαρχίας Πολιτών

του Νίκου Κανελλάκη

Παρουσίαση Συνδυασμού

Την Κυριακή 31 Μαρτίου, το πανέμορφο, αλλά εδώ και πολύ καιρό εγκαταλελειμμένο,  Εμπορικό Κέντρο Ψυχικού  πήρε και πάλι πνοή χάρη στον Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Κανελλάκη, τον γνωστό στην πόλη μας πολιτικό μηχανικό και επί χρόνια Αντιδήμαρχο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος επέλεξε το εμπορικό κέντρο όχι μόνο για να ανοίξει εκεί το γραφείο του Συνδυασμού του αλλά και για να διοργανώσει μια από τις πρώτες εκδηλώσεις του.

Ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι  η επιλογή του Εμπορικού Κέντρου ήταν συμβολική και ενδεικτική της πρόθεσής του να αναδείξει και να αξιοποιήσει όσους εγκαταλελειμμένους καλαίσθητους χώρους, σαν και αυτόν, είναι απαραίτητοι για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

Στην ίδια κατεύθυνση βρίσκονται, άλλωστε, και οι προτεραιότητες που ο Νίκος Κανελλάκης έθεσε με τις προγραμματικές του δηλώσεις:

Διατήρηση και ενίσχυση της οικιστικής φυσιογνωμίας της πόλης μας και την προστασία και αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος με την ανανέωση του πρασίνου και την ενίσχυση της ανακύκλωσης και καινοτομιών, όπως η κομποστοποίηση των απορριμμάτων. Βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών με την άμεση επίλυση πάγιων ζητημάτων, όπως η έλλειψη χώρων στάθμευσης και η δημιουργία δημοτικού πάρκινγκ αλλά και των ποικίλων μικροπροβλημάτων, που δυστυχώς συχνά χρονίζουν, όπως οι λακκούβες, τα χαλασμένα πεζοδρόμια, τα ακλάδευτα δέντρα κτλ.

Η αξιοποίηση των κληροδοτημάτων και η δωρεάν πρόσβαση των παιδιών μας  σε υποδομές Πολιτισμού και Αθλητισμού. Αναπόδραστη ανάγκη είναι δε, όπως ανέφερε στην ομιλία του η εξεύρεση λύσεων σε σημαντικά ζητήματα της πόλης όπως η παιδική χαρά Πικιώνη και η διευθέτηση του ρέματος του Ποδονίφτη στη Φιλοθέη , η Παλαιά Αγορά του Ψυχικού, το ΟΤ16 (Φυστικιές) στο Νέο Ψυχικό, η Νέα Αγορά.

Δεσμεύεται  δε για την λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας με mini bus που θα περνουν από πολλά σημεία του Δήμου και θα οδηγούν στο Φάρο και στο μετρό.

Τέλος,  ο κύριος Κανελλάκης δίνει μεγάλη έμφαση στο ζήτημα της ασφάλειας των δημοτών και υπόσχεται ότι θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την ενίσχυσή της.

Πρέπει δε να σημειωθεί ότι σε αυτήν την εκδήλωση, στο κατάμεστο απο κόσμο αίθριο του Εμπορικού Κέντρου, ο Νίκος Κανελλάκης, πρώτος από όλους τους υποψήφιους Δημάρχους, ανακοίνωσε  έναν μεγάλο αριθμό συνεργατών του- υπ. Δημοτικών Συμβούλων, καταξιωμένων  και δραστήριων συνδημοτών μας, τα ονόματα των οποίων μπορείτε να δείτε στο οπισθόφυλλο του ενθέτου της εφημερίδας.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις