Βράβευση του Νάσου Γκαβέλα

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Βράβευση του Νάσου Γκαβέλα

Το 1ο Λύκειο βραβεύει τον Νάσο, Πρωταθλητή Ευρώπης στον στίβο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου το  1ο Λύκειο Νέου Ψυχικού βράβευσε στη σχολική εορτή της 23ης  Μαρτίου 2019, τον απόφοιτό του Νάσο Γκαβέλα για την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου  στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2018 στο Βερολίνο, συμμετείχε με 27 αθλητές και αθλήτριες, όπου ανάμεσά τους ήταν και ο δικός μας Νάσος Γκαβέλας.

Ο 19χρονος Έλληνας δρομέας Νάσος Γκαβέλας κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, τερματίζοντας πρώτος στα 100μ. της κατηγορίας Τ12. Αν και ο χρόνος του στα προκριματικά ήταν πιο γρήγορος (11.27 προσωπικό του ρεκόρ και νέο πανελλήνιο ρεκόρ), το 11.40 του τελικού ήταν αρκετό για να του χαρίσει το χρυσό μετάλλιο.

Κι αυτό ήταν μόνο το πρώτο προσωπικό μετάλλιο του πρωταθλητή μας σ’ αυτή τη διοργάνωση, αφού δύο 24ωρα μετά κατέκτησε και τη δεύτερη θέση στα 200μ. της κατηγορίας Τ12. Ο ελληνικός στίβος στη διοργάνωση αυτή κατέκτησε συνολικά επτά μετάλλια.

 Ο Διευθυντής του σχολείου, κύριος Γ. Ηλιόπουλος, απένειμε στον Πρωταθλητή Νάσο Γκαβέλα τιμητική πλακέτα, συγχαίροντάς τον κατ΄ αρχάς για το ήθος του και βέβαια για την επιτυχημένη πορεία του στον αθλητισμό, υπερνικώντας δυσθεώρητες δυσκολίες.

Ο Νάσος Γκαβέλας ευχαρίστησε με τη σειρά του το σχολείο του, το  1ο Λύκειο Νέου Ψυχικού, που για τρία ολόκληρα χρόνια τον στήριξε στον δύσκολο αγώνα του και  μοιράστηκε μαζί του τις χαρές των διακρίσεών του. Απευθύνθηκε μάλιστα στους μαθητές, δίνοντας από καρδιάς πρακτικές συμβουλές σε όσους θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με τον πρωταθλητισμό.

Θερμά Συγχαρητήρια, Νάσο! Με το καλό το Χρυσό και στους Ολυμπιακούς!

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις