Νέα επιτυχία για την Ακαδημία Σκάκι

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Νέα επιτυχία για την Ακαδημία Σκάκι

3η ΘΕΣΗ στην Γ΄ Εθνική

Ακόμη μια επιτυχία προστέθηκε για την “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού”, καθώς κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής χάνοντας οριακά την 2η θέση που θα της έδινε άνοδο κατηγορίας για 3η συνεχή χρονιά!

Η επιτυχία της ομάδας μας ήταν αποτέλεσμα της σταθερότητας και συνέπειας των παλαιότερων έμπειρων παικτών μας σε συνδυασμό με την πολύ θετική παρουσία των νεαρών σκακιστών της ακαδημίας μας. Στις νεανικές σκακιέρες παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας τους οι μικροί σκακιστές μας αποκτούν σκακιστική αγωνιστική αναγνώριση και αντιμετωπίζουν με αξιώσεις έμπειρους αντιπάλους μεγαλύτερης ηλικίας.

Με δεδομένη την συνοχή και την συστηματική δουλειά της ακαδημίας μας, υπάρχει η βεβαιότητα ότι τα επόμενα χρόνια η ομάδα θα μπορέσει να έχει μεγαλύτερες αγωνιστικές επιτυχίες σε όλες τις διασυλλογικές διοργανώσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων:

ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ –  ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ 3½:6½

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ –  ΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΑΣΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 5½:4½

ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ –  ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ 2 :7½

ΦΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ –  ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ 8 : 2

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ – 8 ΣΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 4½:5½

ΣΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ –  ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ 6 : 4

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ –  ΣΜΑΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 5 :4½

ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ –  ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ 4½:5½

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ –  ΣΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΞ 9 : 1

Για την ιστορία ν’ αναφέρουμε τους σκακιστές που πήραν μέρος:

Τσιάμης Κωνσταντίνος, Γρηγοριάδης Μιχάλης, Μαλαματάς Κωνσταντίνος, Φρυσήρας Κωνσταντίνος,, Συνετός Διονύσης, Αγγελάκης Ιωάννης, Δούνη Μαρία, Τσιάμη Αριστέα, Σερέτη Ιωάννα, Μαυρογιώργου Σοφία, Καγκελάρης Δημήτρης, Καγκελάρης Γρηγόρης, Μακρυλάκης Ιάσων, Μισθός Αλέξανδρος και Σταυρόπουλος Σωτήρης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της “Ακαδημίας Σκάκι Νέου Ψυχικού” συγχαίρει όλους τους σκακιστές της, μικρούς και μεγάλους για την εξαιρετική πορεία τους και την αγάπη τους προς την ομάδα μας κι ευχαριστεί θερμά τους γονείς τους για τη στήριξή τους.

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις