ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ!!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

 ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ!!

6o ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ

 

 

 

 

 

 

O Αθλητικός Σύλλογος «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού», σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Απριλίου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (25ης Μαρτίου 2, Νέο Ψυχικό) με ώρα έναρξης αγώνων 10:00 και λήξη στις 14:00. Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στο χώρο αγώνων για επιβεβαίωση της συμμετοχής τους από 9:30 έως 9:45. Όλοι οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε 5 παρτίδες συνολικής διάρκειας 30’ λεπτών η κάθε μία (15’ για κάθε παίκτη) με πέντε διαφορετικούς αντιπάλους. Θα υπάρχουν ξεχωριστοί όμιλοι για το Νηπιαγωγείο, κάθε τάξη του Δημοτικού και του Γυμνασίου και ενιαίος όμιλος για τις τρεις τάξεις του Λυκείου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων. Επίσης μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού που φοιτούν σε σχολεία άλλων Δήμων καθώς και αθλητές του συλλόγου «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού».

Η τελετή λήξης και απονομής των επάθλων θα γίνει την ίδια ημέρα στις 14:30 αμέσως μετά από τους αγώνες, όπου θα βραβευθούν με ΜΕΤΑΛΛΙΑ (χρυσά, αργυρά, χάλκινα) οι πρώτοι κάθε ομίλου και κάθε τάξης καθώς και το πρώτο κορίτσι. Επίσης θα απονεμηθούν ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 12 Απριλίου μόνο στο email: tsiamiskostas@gmail.com δηλώνοντας Ονοματεπώνυμο, Σχολείο, έτος γέννησης, Τάξη, τηλέφωνο. Αναλυτική προκήρυξη των αγώνων μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα http://www.psychikochess.gr

Πληροφορίες: Κώστας Τσιάμης, Προπονητής Σκάκι , τηλ. 6977-220309

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις