Επιτέλους το όνειρο πραγματώνεται!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Επιτέλους το όνειρο πραγματώνεται!

Το πίσω μέρος του ΟΤ 150 

Σε λιγότερο από 2,5 μήνες από την εξαγγελία της δημιουργίας γηπέδου για τον ΠΟΨ, το «όνειρο» αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, η Ρένα Δούρου ανακοινώνει πως με δικές της ενέργειες, η Κτ.Υπ. Α.Ε. (Κτιριακές Υποδομές) δέχτηκε « …..να παραχωρήσει εκείνο το κομμάτι του ΟΤ 150…..» για τη δημιουργία γηπέδου του ΠΟΨ.

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, η Κτ. Υπ. Α.Ε. στέλνει στα «Τοπικά νέα»  και κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δελτίο τύπου με το οποίο αποδέχεται την «Παραχώρηση ακινήτου ιδιοκτησίας ΚΤΥΠ στο Νέο Ψυχικό για ήπιες χρήσεις αθλητισμού »

Στις 3 Φεβρουαρίου 2019, η Διοίκηση του ΠΟΨ έστειλε στην εφημερίδα Δελτίο Τύπου επισημοποιώντας την ανακοίνωση της πολιτικής έγκρισης) «.…για την έναρξη της κατασκευής του γηπέδου μας, τη στέγη και το Έργο Ζωής για τα παιδιά της περιοχής μας μέσω της παραχώρησης μέρους του Ο.Τ. 150 από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.  προς το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού ….».

Στις 18 Φεβρουαρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Κτ.Υπ. αποφασίζει την έγκριση παραχώρησης του τμήματος οικοπέδου  (3.635τ.μ.)

Την Τετάρτη 3 Απριλίου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφασίζεται   ( Θέμα 14 Η.Δ.) η «Αποδοχή της παραχώρησης χρήσης μετά ανταλλάγματος στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, τμήματος οικοπέδου ιδιοκτησίας της εταιρίας «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.», έκτασης εμβαδού περίπου 3.635m2, επί των οδών 25ης Μαρτίου – Τζαβέλα – Χρυσοστόμου Σμύρνης – Λάμπρου Πορφύρα, στο Ο.Τ.150 της Δημοτικής Ενότητας Νέου Ψυχικού και εξουσιοδότηση του Δημάρχου να υπογράψει την σχετική σύμβαση παραχώρησης χρήσεως του άνω τμήματος ακινήτου με την εταιρία «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» .

Και η απόφαση ήταν θετική από όλους τους δημοτικούς συμβούλους πλην του κυρίου Καβαλάρη που απείχε.

Το γήπεδο είναι πια γεγονός! Όπως είπε ο Πρόεδρος του Π.Ο.Ψ. κύριος Γιάννης Πετρίδης η υλοποίησή του λύνει τα προπονητικά προβλήματα κυρίως αλλά και κάποια αγωνιστικά της ομάδας και των Ακαδημιών που αριθμούν 273 παιδιά φέτος.

Να τονίσουμε ότι το κομμάτι του Ο.Τ. 150 που παραχωρείται είναι μόνο το αναξιοποίητο κομμάτι που βρίσκεται στο επάνω μέρος  του οικοπέδου και η μία του πλευρά άπτεται της Χρ. Σμύρνης.

Αναλυτικό ρεπορτάζ θα δημοσιευτεί σε επόμενο φύλλο της εφημερίδας γιατί είμαστε κυριολεκτικά επί του πιεστηρίου για να κυκλοφορήσουμε Παρασκευή 5 Απριλίου.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις