Αφιέρωμα στην ποίηση της Κικής Δημουλά

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Αφιέρωμα στην ποίηση της Κικής Δημουλά

«…κι όσο οι λέξεις θα με αφήνουν ακόμα να μιλώ, θα το υπενθυμίζω φωναχτά ότι οι λέξεις φταίνε …»  από το ποίημα της Κικής Δημουλά με τίτλο «Άνω τελεία» από την ομώνυμη συλλογή της.

Η Πρόεδρος κυρία Βασιλική Παπαϊωάννου και τα μέλη του παραρτήματος του Νέου Ψυχικού της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή», σας προσκαλούν στην εκδήλωση που οργανώνουν την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρα 18:30, προς τιμήν της ποιήτριας και Ακαδημαϊκού, κυρίας Κικής Δημουλά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών (Ψυχάρη 10, Νέο Ψυχικό, τηλ.: 2106712228) και θα πλαισιωθεί με εκλεκτούς ομιλητές και γνωστούς ηθοποιούς που θα απαγγείλουν ποιήματα της Κικής Δημουλά.

Συντονιστές θα είναι οι δημοσιογράφοι, κυρία Πηνελόπη Γαβρά και κύριος Γιάννης Πολίτης και ομιλητές, ο κύριος Χριστόφορος Χαραλαμπάκης, Ομότιμος Καθηγητής γλωσσολογίας ΕΚΠΑ, η κυρία Σεσίλ Ιγγλέση Μαργέλλου, μεταφράστρια και κριτικός, η κυρία Βίκυ Φλέσσα, κλασική φιλόλογος και δημοσιογράφος και ο κύριος Δημήτρης  Κοσμόπουλος, ποιητής, δοκιμιογράφος και διευθυντής του περιοδικού «Νέα Ευθύνη».

Ποιήματα θα απαγγείλουν, η κυρία Ελένη Ζιώγα, ηθοποιός και ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης, ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Τέλος η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μουσική του δημιουργού Γιώργου Ανδρέου και ερμηνεία της Καρίνας Λεγάκη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις