Πασχαλινό Bazzar

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Πασχαλινό Bazzar

Οι κυρίες Ελένη και Αθηνά Αρώνη διοργανώνουν, για άλλη μια χρονιά, την έκθεση-bazaar SelectionsSpring 2019, το Σάββατο 13 και την  Κυριακή 14 Απριλίου 2019, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο St George Lycabettus.

 

 

Είναι μια ανοιξιάτικη γιορτή στην οποία παρουσιάζονται μοναδικές προτάσεις διακόσμησης, καλλιτεχνικές δημιουργίες, κοσμήματα, γυναικεία αξεσουάρ, πασχαλινές λαμπάδες και πολλές άλλες ιδέες δώρων.

Επιλεγμένοι εκθέτες θα παρουσιάσουν υπέροχα στρωμένα ανοιξιάτικα και πασχαλινά τραπέζια, προτάσεις διακόσμησης, χειροποίητα κοσμήματα και καλλιτεχνικές δημιουργίες, γυναικεία αξεσουάρ, πασχαλινές λαμπάδες και πολλές πρωτότυπες ιδέες δώρων.

 

 

 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το αξιόλογο έργο του Make Α Wish – Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος και να συνεισφέρουν, όσοι επιθυμούν, υπέρ των σκοπών της οργάνωσης.

Οι κυρίες Αρώνη, σας περιμένουν σε μια όμορφη ανοιξιάτικη γιορτή για να σας προσφέρουν μυρωδάτο καφέ και τσάι.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, οι κυρίες Ελένη και Αθηνά Αρώνη είναι από τις πρώτες οικογένειες του Ψυχικού και μάλιστα η κυρία Ελένη Αρώνη έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με τα κοινά, καθώς ήταν Δημοτική Σύμβουλος.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like: