Πασχαλινά Bazaar

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Πασχαλινά Bazaar

  • Από το Σάββατο 13 Απριλίου μέχρι και την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου και ώρες από 10:00 έως 20:00 μπορείτε να επισκεφτείτε την πασχαλινή αγορά της ΕΣΤΙΑ στο χώρο τους (Νικολακοπούλου 13, Νέο Ψυχικό, τηλ.: 2106713140) και να βρείτε, χειροποίητες λαμπάδες, όμορφες πασχαλινές συνθέσεις, ξύλινα και πάνινα διακοσμητικά, σπιτικά κουλουράκια, τσουρέκια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ καθώς και χειροποίητα ζυμαρικά .Τα  έσοδα θα  στηρίξουν  το έργο της Εστίας για την φροντίδα των ανθρώπων με νοητική υστέρηση.
  • Την Παρασκευή 19 Απριλίου, από 17:00 έως 20:00 και το Σάββατο 20 Απριλίου, από 11:00 έως 17:00, η ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ. διοργανώνει την  πασχαλινή αγορά της στην Α’ Πλατεία Ψυχικού (πρώην Blue Bell), με σπιτικά γλυκά, λαμπάδες, πασχαλινά αυγά και δώρα, κοσμήματα, βιβλία, διακοσμητικά, ρούχα, σαπούνια και πολλά άλλα. Τα έσοδα θα ενισχύσουν το έργο της ζωοφιλικής για την προστασία των αδέσποτων ζώων του Δήμου.
  • Και για τους μικρούς μας φίλους: «Τα Πιτσιρίκια» στο Χυτήριο. Η οργάνωση για παιδιά, τα «πιτσιρίκια» ξαναχτυπούν το διήμερο Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου και ώρες από 11:00 έως 20:00, στο Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Γκάζι) με πληθώρα εκθετών χειροποίητων, εναλλακτικών παιδικών ειδών, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και διαλέξεις για γονείς. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να προμηθευτούν ρούχα, παιχνίδια, αξεσουάρ, μωρουδιακά, λαμπάδες και πασχαλινά είδη. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν και να μάθουν μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων, ειδικά σχεδιασμένων, για πιτσιρίκια, όπως το πρωτότυπο μπισκοτοπαιχνίδι που είναι αφιερωμένο στο Πάσχα, το θεατρικό παιχνίδι  και ψυχοπαιδαγωγικές δραστηριότητες, ενώ θα γίνει παρουσίαση και ανάγνωση του παραμυθιού «Ο μάστορας των λουλουδιών» της συγγραφέα Ελευθερία Σπαντιδάκη.
Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις