Θέατρο Σαίξπηρ στα αγγλικά  για παιδιά και εφήβους!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Θέατρο Σαίξπηρ στα αγγλικά  για παιδιά και εφήβους!

 

Το  English Theatre Club, είναι ένα αγγλόφωνο παιδικό θέατρο που έχει δύο κύριες δραστηριότητες: το θεατρικό του εργαστήρι και τη θεατρική του ομάδα.

Η θεατρική λοιπόν ομάδα του, μετά τις δύο επιτυχημένες παραστάσεις για φέτος, τις: «Ο Ρομπέν το Δασών και το Χρυσό Μέλι»  και «Ο Τζακ και η Φασολιά»,  συνεχίζει τις παραστάσεις, με το νέο έργο «Love versus Hate», στα ελληνικά «Αγάπη και Μίσος». Είναι μία θεατρική σπουδή πάνω στο έργο του Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».

 

 

Είναι μία σύγχρονη ματιά στο έργο, που θα φέρει τους μαθητές σε επαφή με την κλασσική τραγωδία, αλλά και με διαχρονικά θέματα όπως η διαμάχη, η βίας, ο ρατσισμός.

 

Το έργο έχει διάρκεια 60’, είναι γραμμένο από την εκπαιδευτικό και συγγραφέα Tessa Clark, είναι στην αγγλική γλώσσα και απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους. Η παράσταση είναι διαδραστική, δηλαδή,, συμμετέχουν τα παιδιά στους ρόλους της Ιουλιέτας του Ρωμαίου, και στους επί μέρους ρόλους.

 

 

 

Η πρώτη παράσταση είναι την  Κυριακή  31 Μαρτίου στις 15:00 και θα επαναληφθεί για τις δύο  επόμενες  Κυριακές (7 Απριλίου και 14 Απριλίου), στο θέατρο «ALTERA PARS» (Μεγ. Αλεξάνδρου 123, Κεραμεικός).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι συντελεστές του έργου είναι οι εξής: Κείμενο – σκηνοθεσία : Tessa Clark, Σκηνικά κουστούμια: Bessy Yiovri, Χορογραφία – Kίνηση : Mercia Lamb, Μείξη μουσικής: Julius Athanasiou, Υπεύθυνη μουσικής: Κρύστη Καλεώδη, Παραγωγή: Βάσω Πολίτου και Tessa Clark, Παίζουν : Mercia Lamb, Julius Athanasiou/ Abe Cohen, Guest Star: Ian Robertson

Η τιμή εισιτηρίου είναι: κανονικό 10 ευρώ, παιδικό 7 ευρώ και ομαδικά 7 ευρώ.

Υπεύθυνη επικοινωνίας είναι η κυρία Κατερίνα Γρυλλάκη, τηλέφωνο:  6973 307500.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις