ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου και ώρα 19:00, στο BAR – RESTAURANT  «AGORA CENTER» (Ερμού και Άστιγγος 13-15, Μοναστηράκι) , ο συνδημότης και συγγραφέας Μιχάλης Κατσιμπάρδης και η ‘‘Άνεμος εκδοτική’’ μας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματός του με τίτλο:  «Στα μούτρα σου».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Γιούλη Χρονοπούλου, συντονίστρια εκπ/κού έργου φιλολόγων.
Ίνα Αναγνωστοπούλου, συγγραφέας – φιλόλογος.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα ερμηνεύσει ο ηθοποιός – σκηνοθέτης: Κώστας Παπακωνσταντίνου.

Τη βραδιά θα ντύσει μουσικά η μαγική φωνή της Άννας Καρλαύτη. 

Λίγα λόγια για το νέο μυθιστόρημα του συνδημότη μας Μιχάλη Κατσιμπάρδη:

Ένας μικρόκοσμος γεμάτος ανέμελα παιδιά και γονείς βυθισμένους σε έγνοιες αποτυπώνεται στον καμβά της εφτάχρονης δικτατορίας. Πάνω του απεικονίζεται η φαινομενικά αμέριμνη ζωή των ηρώων, στην οποία κυριαρχεί η αυθεντικότητα, η τρυφερότητα αλλά και η αφέλεια, το κουτσομπολιό και η φαιδρή σχολική διαπαιδαγώγηση.

Οι ήρωες είναι μια παρέα παιδιών που σκαρώνει φάρσες, στήνει ομηρικούς καυγάδες, δημιουργεί φιλίες ζωής και ονειρεύεται το μέλλον, προσπαθώντας να κατανοήσει τον συχνά παράλογο κόσμο των μεγάλων.
Το βιβλίο αυτό ξυπνά, γλυκά και τρυφερά, νοσταλγικές αναμνήσεις στους μεγαλύτερους και προσφέρει στα νέα παιδιά ζωντανές εικόνες μιας γνήσιας αλλά αντιφατικής εποχής.
Ο συγγραφέας με τη μεστή, αισθαντική και ενίοτε καυστική γραφή του αποτυπώνει μια γενιά ανεπανάληπτης παιδικής αθωότητας σε ένα ζοφερό πολιτικό περιβάλλον.

«…Κάθε μέρα που περνάει και σας βλέπουμε να μεγαλώνετε νιώθουμε ότι αναθρέφουμε σωστά και άξια παιδιά. Θα δείτε ότι στη ζωή δε θα μπορέσετε να κάνετε όλα όσα θέλετε, μην απογοητευτείτε όμως. Να φροντίσετε τουλάχιστον να μην κάνετε όσα δε θέλετε. Να έχετε στο πλάι σας ανθρώπους αληθινούς, που θα σας αγαπούν και θα σας νοιάζονται…»

Βιογραφικό σημείωμα του συγγραφέα

Ο Μιχάλης Κατσιμπάρδης γεννήθηκε στο Άργος και ζει στο Νέο Ψυχικό. Είναι φιλόλογος και διδάσκει εδώ και πολλά χρόνια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση  (1ο Γυμνάσιο Ν. Ψυχικού), ενώ για μια δεκαετία εργαζόταν στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.
‘Έχει συγγράψει βιβλία με θέμα τη διδακτική της νεοελληνικής γλώσσας και μια σειρά άρθρων με αντίστοιχο περιεχόμενο, σενάρια για ντοκιμαντέρ και για την Εκπαιδευτική Τηλεόραση.
Από την Άνεμος εκδοτική κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο-ντοκουμέντο του ιδίου:

«Δυο χειμώνες κι ούτε ένα καλοκαίρι», 2018.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like: