Χρήσιμο έστω και παρατημένο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Χρήσιμο έστω και παρατημένο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο μάτι φαίνεται ότι είχαν βάλει οι κλέφτες, παλιό παρατημένο αυτοκίνητο σε δρόμο του Ψυχικού που μάλλον γνώριζαν την αξία του.

Πιο συγκεκριμένα, το παλιό, σπάνιο αυτοκίνητο- για το οποίο δεν διαθέτουμε περισσότερες πληροφορίες λόγω  της ανάκρισης που είναι σε εξέλιξη-  βρισκόταν εκτεθειμένο σε μικρό σχετικά δρόμο του Ψυχικού, μόνο τον τελευταίο μήνα και μάλιστα, ήταν σκεπασμένο με κουκούλα. Ο λόγος ήταν οι εργασίες αναπαλαίωσης του γκαράζ αλλά και μέρους της πολυτελούς αλλά και παλαιάς οικίας.

Οι κλέφτες έδειξαν να γνωρίζουν ότι ο αποθανών από εικοσαετίας ιδιοκτήτης,  διέθετε συλλογή τριών τον αριθμό, σπάνιων αυτοκινήτων και έδειξαν έτοιμοι για όλα. Η αστυνομία εξετάζει όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης αυτής καθότι οι συμπτώσεις είναι πράγματι πολλές.

Οι κλέφτες, δείχνουν ότι γνώριζαν και μάλλον εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι στην οικία, την ώρα της κλοπής που έγινε μέρα μεσημέρι, υπήρχαν μόνο εργάτες και τεχνίτες που προφανώς δεν γνώριζαν λεπτομέρειες. Επίσης, το αυτοκίνητο βρισκόταν παρκαρισμένο ανάμεσα από ακόμα δύο σπάνια αυτοκίνητα επίσης με κουκούλα. Τρίτο και πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι η κλοπή έγινε με γερανοφόρο όχημα. Κανένας από τους εργαζόμενους δεν έδωσε την απαραίτητη προσοχή καθώς σύμφωνα με τις καταθέσεις, θεώρησαν σύνηθες την μεταφορά αυτοκινήτων λόγω βλάβης και ειδικότερα εκείνα τα οποία ήταν και παλιά.  Η καταγγελία έγινε την ίδια ώρα το απόγευμα από συγγενή και εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι μία… οικογενειακή υπόθεση.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like: