Θα ανοίξει τελικά το περίπτερο στην 25ης Μαρτίου;

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Θα ανοίξει τελικά το περίπτερο στην 25ης Μαρτίου;

 

 

Πολλοί δημότες ρωτούν για το περίπτερο που υπήρχε στην 25ης Μαρτίου, στο Νέο Ψυχικό (το οποίο έχει κλείσει εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια) και αν πρόκειται να ξανανοίξει. Αναφέρονται προφανώς στο περίπτερο που βρισκόταν μεταξύ του φούρνου « Τσάνος» και του «Golden Cup» . Προσπαθήσαμε να ενημερωθούμε για το θέμα αυτό, απευθυνόμενοι και στο Τοπικό Συμβούλιο του Νέου Ψυχικού αλλά κυρίως στην υπηρεσία του Δήμου μας που είναι αρμόδια για το θέμα.

 

 

Μάθαμε λοιπόν τα εξής:

Στις 7 Απριλίου 2017, εγκρίνεται από το Τοπικό Συμβούλιο του Νέου Ψυχικού η μετακίνηση του εν λόγω περιπτέρου, στην πρότερη θέση του (20μ. μακρύτερα).

Στις 6 Ιουλίου 2017, εγκρίνεται το παραπάνω αίτημα και από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Στις 19/10/2018 δημοσιεύτηκε η προκήρυξη παραχώρησης θέσης περιπτέρου  σε εβδομαδιαία μη Τοπική εφημερίδα και σε μία τυχαία, ημερήσιας κυκλοφορίας –και ορθώς έπραξαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι – καθώς δεν θα μπορούσε, βάσει Νόμου, να εκδοθεί το αντίστοιχο Χρηματικό Ένταλμα Πληρωμής (ΧΕΠ ) για να αποπληρωθεί η δημοσίευση. Η προκήρυξη αφορούσε δικαιούχο που ενέπιπτε στην κατηγορία ΑΜΕΑ, Πολύτεκνων και Αγωνιστών Κύπρου.

Στις 19/11/2018 ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την υποβολή Μίας Μόνο αίτησης, και κατοχυρώθηκε στον έναν και μοναδικό συμμετέχοντα κάτοικο Νοτίων Προαστίων.

Το πρόβλημα όμως είναι πως ο συγκεκριμένος συμμετέχων και επιτυχών, προφανώς για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει, τέσσερις μήνες μετά δεν έχει εμφανιστεί ώστε να παραλάβει το έγγραφο παραχώρησης. Το αποτέλεσμα είναι ότι το όλο θέμα έχει «παγώσει» και η αρμόδια υπάλληλος του Δήμου μας (που επαναλαμβάνουμε ορθώς και με απολύτως νόμιμες διαδικασίες χειρίστηκε το ζήτημα) περιμένει, τη στιγμή που μιλάμε, οδηγίες από το Υπουργείο Εσωτερικών για το τι μέλλει γενέσθαι!

Και λοιπόν, θα πείτε, αφού όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν γιατί υπάρχει δυσφορία και προβληματισμός ;

Γιατί πολύ απλά πιστεύουμε πως η όλη διαδικασία θα μπορούσε να είχε ήδη ολοκληρωθεί με επιτυχία, εάν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον και θέληση από όλους τους αιρετούς που γνώριζαν την υπόθεση του περιπτέρου.

Είναι γνωστή σε όλους τους αιρετούς αξιωματούχους του Δήμου μας και διαχρονικά δοκιμασμένη, η ΠΑΓΙΑ θέση της εφημερίδας μας να δημοσιεύει δωρεάν οποιοδήποτε θέμα που αφορά πραγματικά το κοινωνικό σύνολο του δήμου μας, τους συνδημότες μας.

Εάν είχε γίνει αυτό, πιστέψτε μας, πολλοί συνδημότες μας που εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία θα είχαν ενδιαφερθεί για την συγκεκριμένη Προκήρυξη και το θέμα θα είχε κλείσει με όφελος για όλους, γιατί ακόμα και ΜΙΑ ΜΟΝΟ θέση εργασίας να είχε καλυφθεί με τις απολύτως νόμιμες κατά τα άλλα διαδικασίες από συνδημότες μας, θα ήταν επιτυχία.

Η οικονομική κρίση μας αφορά όλους. Κατ’επανάληψη έχει τονιστεί από όλους τους υποψήφιους των επερχόμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών πως και οι τρεις Κοινότητες του Δήμου μας  (σίγουρα σε διαφορετικό ποσοστό έκαστη) έχουν πληγεί από αυτή.

ΓΙΑΤΙ λοιπόν δεν σκέφτηκε κανένας τα παραπάνω αυτονόητα;

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις