ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

Εδώ και καιρό, είχαμε μάθει πως το περίπτερο που βρίσκεται στη Δημητρίου Βασιλείου απέναντι από τα εμπορικά καταστήματα, θα μεταφερθεί περίπου 20 μέτρα δεξιότερα. Ο λόγος προφανής, η συνεχής – έστω και προσωρινή – στάση των αυτοκινήτων στο συγκεκριμένο σημείο, δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή ροή της κυκλοφορίας στο ύψος του Φάρου.

Στη νέα θέση μετακίνησης έχει ήδη στηθεί μία κατασκευή που θα το στεγάσει, όμως δεν είχαμε παρατηρήσει κάποια περεταίρω ενέργεια . Επειδή είναι χρήσιμο, στο μέτρο που μας αναλογεί, να βοηθούμε στην επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητάς μας, επικοινωνήσαμε με την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου μας.

Ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας κος Άλκης Γάτος μας ενημέρωσε πως θα πρέπει πρώτα να μετατοπισθεί μία θέση στάθμευσης ( Parking ) που υπάρχει πλησίον του νέου σημείου στέγασης του περιπτέρου και μετά να γίνει η μεταφορά από τον υφιστάμενο χώρο. Η διαδικασία αυτή όπως μας τόνισε, πρόκειται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, εντός δεκαπέντε ημερών περίπου, καθώς έχει επιληφθεί για να πράξει τα δέοντα η εργολαβία των πεζοδρομίων.

Μακάρι να επιβεβαιωθεί.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις