Οι Ενεργοί Πολίτες τσίκνισαν!!!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Οι Ενεργοί Πολίτες τσίκνισαν!!!

 

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 στα γραφεία της Δημοτικής Κίνησης των Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού Φιλοθέης Ψυχικού, μέλη και φίλοι της Δημοτικής Κίνησης, γιόρτασαν όλοι μαζί την Τσικνοπέμπτη.

 

 

 

 

Υπήρχε μαζική συμμετοχή του κόσμου και μεγάλος ενθουσιασμός των καλεσμένων. Η βραδιά κύλησε με μεγάλη επιτυχία και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

 

 

 

 

 

 

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν: η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κύριος Πάνος Ρήγας, η Περιφερειάρχης κυρία Ρένα Δούρου, η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειας Αθήνας κυρία Σοφία Κορωναίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιας Αθήνας κύριος Χρήστος Καπάνταης, η Βουλευτής κυρία Αννέτα Καββαδία,

η Βουλευτής κυρία Ελένη Αυλωνίτου, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κύριος Ηρακλής Γκότσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κύριος Νίκος Κανελλάκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου κύριος Νικήτας Κανάκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Ιωνίας κυρία Λίλιαν Αθυμαρίτου, ο Αντιδήμαρχος της Νέας Ιωνίας κύριος Χρήστος Κανλής,

 

ο Αντιδήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας κύριος Γιώργος Ανεμογιάννης, η Αντιπρόεδρος της ΚΤ.ΥΠ. κυρία  Στέλλα Πολίτου και ο κύριος Μίτσος Γεωργακόπουλος μέλος του Δ.Σ. της ΚΤ.ΥΠ. Επίσης παρευρέθησαν και μέλη άλλων Δικτύων Αλληλεγγύης με τα οποία συνεργάζεται η ομάδα Αλληλεγγύης της Δημοτικής Κίνησης των Ενεργών Πολιτών.

Παρούσα βέβαια ήταν η Επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών και Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης-Ψυχικού κυρία Νάντια Σουμπασάκη, η οποία ήταν και η ψυχή της διοργάνωσης καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης-Ψυχικού και μέλος των Ενεργών Πολιτών κυρία  Χάρις Συμεωνίδου.

 

 

 

 

Τη γιορτή τίμησε με την παρουσία της και η εκδότρια της εφημερίδας «Τοπικά Νέα» κυρία Όλγα Μενεμενόγλου.

 

 

 

 

 

Όλα τα μέλη της ομάδας της Δημοτικής Κίνησης των Ενεργών Πολιτών  έδωσαν το παρόν καθώς και όλες τις δυνάμεις τους για την επιτυχία αυτής της γιορτής-εκδήλωσης.

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις