ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣH

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣH

Πριν από ένα μήνα περίπου, οι περισσότεροι από εμάς βρήκαμε στο γραμματοκιβώτιο του σπιτιού μας ένα ερωτηματολόγιο για τα προβλήματα της πόλης μας. ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ; ήταν το βασικό ερώτημα.

Ο καθένας, αναμφίβολα, έδωσε έστω και σιωπηλά τη δική του απάντηση και σε αυτό και στα επιμέρους ερωτήματα για την καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, το πράσινο κτλ. Πολλοί, ενδεχομένως, να προχώρησαν και πιο πέρα, καταγράφοντας, πιο αναλυτικά, τις σκέψεις τους και αποστέλλοντας τις στον άνθρωπο που επιτέλους ενδιαφέρθηκε για την άποψη του καθένα δημότη ξεχωριστά, στον Νίκο Κανελλάκη, υποψήφιο Δήμαρχο στις ερχόμενες εκλογές, ένα νέο άνθρωπο, γέννημα-θρέμα της πόλης μας. Πολλοί ήταν, ασφαλώς, και εκείνοι που ανταποκρίθηκαν τόσο στις ερωτήσεις όσο και στην πρόσκληση του κυρίου Κανελλάκη για την ανακοίνωση του συνδυασμού του στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Blue Bell.

Σε αυτήν την αίθουσα ο Νίκος Κανελλάκης, έχοντας στο πλευρό του τον έμπειρο και πετυχημένο πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Μαναό και την αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γαβριέλλα Χριστοδούλου ανακοίνωσε ένα συνδυασμό αποτελούμενο από πολλούς ικανούς συνεργάτες. Ανθρώπους που έχουν μέχρι σήμερα υπηρετήσει την πόλη μας από τη θέση του δημοτικού ή τοπικού συμβούλου αλλά και από άλλους έμπειρους και δυναμικούς ανθρώπους που είτε έχουν ήδη συμμετάσχει ενεργά στα κοινά είτε επιθυμούν τώρα να δραστηριοποιηθούν για το καλό της πόλης μας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις άμεσες προτεραιότητες της μελλοντικής του δράσης, όπως είναι η επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων, η προστασία και διατήρηση της οικιστικής φυσιογνωμίας του Δήμου μας ως κηπούπολης και η διαφύλαξη του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής μας.

Ποιος είναι όμως ο Νίκος Κανελλάκης; Για όσους, τουλάχιστον, δεν τον γνωρίζουν προσωπικά, ενδιαφέρουσα θα είναι, αναμφίβολα, η άποψη ανθρώπων, όπως εμείς, που τον συναντούμε, σχεδόν καθημερινά, στα δρώμενα της πόλης μας. Εκεί όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και μέχρι σήμερα ζει και εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός. Είναι ένας νέος σε ηλικία άνθρωπος, πολύ έμπειρος όμως στα κοινά, καθώς από πολύ μικρός είχε αποφασιστικό ρόλο στα μαθητικά συμβούλια του σχολείου του, αλλά και αργότερα στα φοιτητικά του χρόνια, έπειτα στο Τεχνικό Επιμελητήριο και βέβαια, εδώ και 20 χρόνια, ως εκλεγμένος δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος. Κυρίως, όμως, είναι ένας άνθρωπος ανοιχτόμυαλος και προοδευτικός με γνώση και όραμα για το Δήμο. Ένας άνθρωπος που απεχθάνεται τα στερεότυπα και τις ετικέτες και επιθυμεί να συστρατευθεί με όλους εκείνους τους δημότες που, ανεξαρτήτως πολιτικού “χρώματος” και καταβολών, έχουν κοινή αντίληψη για το τοπικό “γίγνεσθαι” και κυρίως όρεξη για δουλειά και όραμα για τον Δήμο μας. Για ένα Δήμο με ανθρωπιά και διαφάνεια. Ένα Δήμο όπου αξίζει να ζεις!

Εμείς ρίχνοντας πάλι μια ματιά στο ερώτημα: “ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΣ;”, αφήνουμε τον καθένα από εσάς να δώσει τη δική του απάντηση και ευχόμαστε στο Νίκο Κανελλάκη ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις