Αγαπητά μέλη του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Ομίλου Νέου Ψυχικού και αγαπητοί συμπολίτες

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Αγαπητά μέλη του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Ομίλου Νέου Ψυχικού και αγαπητοί συμπολίτες

Οι υπογράφοντες την εν λόγω επιστολή αποτελούσαμε την πλειοψηφία του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου μας.

Σήμερα, ο ιστορικός Όμιλός μας παραμένει επί ένα χρόνο ανενεργός. Τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτή την έκβαση είναι ήδη γνωστά σε όλους. Μια ανταλλαγή  επιστολών, που δημοσιεύθηκε και στον Τοπικό Τύπο, ανάμεσα στην εκλιπούσα ταμία, την αείμνηστο Καίτη Φασιλάκη και την τότε πρόεδρο του ΜΕΟ κυρία Γιούλη Παλυβού έγιναν η βασική αιτία έξι από τα εννέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΜΕΟ   (Φασιλάκη, Μπονάτσος, Μυροπούλου-Μπόρα, Παπαγεωργίου, Στρατηγός, Φωτιάδης) να δηλώσουμε ότι αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας προς το πρόσωπο της προέδρου και να την καλέσουμε να παραιτηθεί. Αρνήθηκε και εμείς θεωρούμε  ότι παρέμεινε πεισματικά προσκολλημένη σε ένα αξίωμα που πλέον δεν της ανήκε.

Έτσι, δεν μας έμενε άλλη επιλογή παρά να παραιτηθούμε εμείς, για να διαχωρίσουμε τη θέση μας από την πρόεδρο.

Να τονίσουμε, ωστόσο, ότι όσο η κα Παλυβού επέλεγε απλώς να δηλώνει «Πρόεδρος» ενός Συλλόγου τον οποίο η ίδια έχει καταδικάσει σε πλήρη απραξία, εμείς -με δικές μας δαπάνες, ζητήσαμε τον διορισμό προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο Αθηνών. Την απόφαση του Πρωτοδικείου αναμένουμε μέχρι σήμερα, ώστε στη συνέχεια να μπορούν επιτέλους να προκηρυχθούν εκλογές και να λειτουργήσει ξανά ο Μ.Ε.Ο.

Πρόσφατα, η κα Παλυβού ανακοίνωσε ότι θα μετέχει, ως υποψήφια σύμβουλος,  στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές. Ασφαλώς και είναι δικαίωμά της και σε προσωπικό επίπεδο  της ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Είναι προφανές, όμως, ότι επέλεξε να πολιτευτεί φέρουσα τον τίτλο της «Προέδρου» ενός Μ.Ε.Ο. που δεν λειτουργεί. Θα θέλαμε να της υπενθυμίσουμε ότι και άλλοι –στο παρελθόν ή και σήμερα- έχουμε ασχοληθεί με τα δημοτικά πράγματα, ποτέ όμως δεν εμπλέξαμε σε αντιπαραθέσεις τον Μ.Ε.Ο. Δυστυχώς, διαπιστώνουμε  ότι εκείνη στο βωμό των προεκλογικών της επιδιώξεων έχει θυσιάσει την ίδια τη λειτουργία του Μ.Ε.Ο. Κι αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να ανεχθούμε.

Αγαπητοί συμπολίτες, με τη φροντίδα και την αγάπη όλων μας, ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος Νέου Ψυχικού θα λειτουργήσει ξανά. Με διαφάνεια και υψηλού επιπέδου προγράμματα. Μακριά από προσωπικές και μικροπολιτικές επιδιώξεις. Για να περνάμε ξανά δημιουργικό χρόνο και να προοδεύουμε όλοι μαζί.

 

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Τα παραιτηθέντα μέλη του τελευταίου Δ.Σ. του Μ.Ε.Ο.

Μπάμπης Μπονάτσος (πρώην Πρόεδρος)

Σοφία-Άννα Μυροπούλου-Μπόρα

Γιάννης Παπαγεωργίου

Νίκος Στρατηγός

Δημήτρης Φωτιάδης (πρώην Πρόεδρος)

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις